![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам били окачени около тези дъски за известно време, но едва наскоро започнаха да публикувате. Аз забелязах, че е налице "Връзки Раздел", след това всичко се промени около и сега не мога да намеря този раздел. Има го били премахнати? Ако не можеш ли да ми точка в правилната посока, както и Аз няма сляпо. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаше един раздел, за да публикувате линкове към софтуер за сваляне ...
| |||
| |||
| Благодарим ви, Дейв, аз бях скитащи, където тя отиде, не можех да си го намери. Ами това е доста очевиден избор сливат софтуер връзки със софтуер. Аз съм шокиран, че не признава всички на конци, ще изглежда трудно. Също така благодаря ти отново. |
|
| |||
| |||
| Да, съжалявам за всички messing около закъсняло. На форума, не трябва да се преминава през повече радикални промени, за известно време. |
|
| |||
| |||
| Не ме вземе погрешно от моя затаени Видях какво си направил с форума, и аз мисля, че изглежда добре и е подобрила за по-добро. Това е така, много по-лесно да намерят това, което търсите, както можете да отидете директно на този съвет. Добра работа! |
|
| |||
| |||
| Благодарим ви, Джейд! Коментари подобни, които правят всичко полезно. |
|
| |||
| |||
| Аз отивам да се каже същото нещо, с бързи сървъри, велики кожата и лесна навигация, тя е наистина приятно да публикувате в този форум! Аз пост в много други, но това, в частност, аз чувствам има голям потенциал! Очаквам с нетърпение да се видим този форум го правят още по компютърни историята! |