![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω κρέμονται γύρω από αυτά τα συμβούλια για λίγο, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισε απόσπασης. Παρατήρησα ότι υπάρχει ένα «δεσμών τμήμα», τότε έχεις αλλάξει τα πάντα γύρω και τώρα δεν μπορώ να βρω αυτό το τμήμα. Έχει απομακρυνθεί; Εάν δεν μπορείτε να μου σημείο προς τη σωστή κατεύθυνση όπως έχω φύγει τυφλά. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπήρχε μια ενότητα για να υστέρων συνδέσμους σε λήψεις λογισμικού ...
| |||
| |||
| Ευχαριστώ Dave, ήμουν περιπλάνηση, όπου πήγε και δεν μπορούσα να το βρείτε. Λοιπόν αυτό είναι πολύ προφανές ότι η συγχώνευση λογισμικού δεσμούς με το λογισμικό. Είμαι συγκλονισμένος που δεν αναγνωρίζουν κανένα από τα νήματα, εγώ θα το εξετάσουμε πιο δύσκολο. Επίσης ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Ναι, συγγνώμη για όλα τα Messing γύρω από αργά. Το φόρουμ δεν πρέπει να περνάει πλέον ριζικές αλλαγές για λίγο. |
|
| |||
| |||
| Μην πάρετε μου, από λάθος μου δόλιος έχω δει τι έχουν κάνει με το φόρουμ, και νομίζω ότι φαίνεται καλή και έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο. Είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε, όπως μπορείτε να πάτε απευθείας στην εν λόγω σκάφους. Καλή δουλειά! |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ Jade! Σχόλια όπως αυτό που κάνουν όλες αξιόλογες. |
|
| |||
| |||
| Εγώ θα έλεγα το ίδιο πράγμα, με τη γρήγορη διακομιστές, η μεγάλη του δέρματος και την εύκολη πλοήγηση, είναι πραγματικά ευχάριστο να δημοσιεύσετε σε αυτό το φόρουμ! I θέση σε πολλούς άλλους, αλλά αυτό κυρίως, έχω την αίσθηση έχει πολύ δυναμικό! Ανυπομονώ να δω αυτό το φόρουμ να είναι ακόμη σε υπολογιστή ιστορία! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ελπίζω im στη σωστή ενότητα; | christine154 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 12 Μαρ 2008 12:59 |
| Νέο τμήμα στο Downloads | alex | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 10 Οκτ 2007 14:05 |
| Βοήθεια Με DEP (Δεν βέβαιος αν δεξιό τμήμα) | ViKz | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 29η Σεπ 2007 15:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |