![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poznato mi je visio oko ove zajednice za neko vrijeme, ali tek nedavno počeo objavljivati. Primijetio sam da je 'linkovi Poglavlje', onda je sve dobio oko promjena i sada ne mogu naći taj dio. Je uklonjena? Ako ne možete pokažite mi u pravom smjeru kao što sam otišao slijep. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Došlo je do odjeljka postavljati linkove za software downloads ...
| |||
| |||
| Hvala vam Dave, bio sam u nedoumici gdje je otišao i nisam mogla naći. Pa to je ljepušan očigledan izbor spajanjem softver veze sa softverom. Ja sam šokirana da nisam prepoznati neku od teme, ja ću gledati teže. Također hvala ti opet. |
|
| |||
| |||
| Da, ispričavam se za sve messing oko pokojnog. Forum ne bi trebalo biti više prolazi kroz radikalne promjene za neko vrijeme. |
|
| |||
| |||
| Ne bi me krivo s moje vreba vidio sam ono što ste učinili s forum i mislim da izgleda dobro i ima poboljšanu na bolje. To je tako puno lakše pronaći ono što tražite što možete otići izravno na taj odbor. Good work! |
|
| |||
| |||
| Hvala vam Jade! Komentari kao da se sve isplati. |
|
| |||
| |||
| Ja odlazim reći istu stvar, s brzim serverima, veliki kože i jednostavnu navigaciju, to je stvarno ugodna za post na ovom forumu! Ja post na mnoge druge, ali ova posebno, osjećam ima mnogo potencijala! JA radovati se unaprijed viđenje ovaj forum se dalje u računalne povijesti! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nadam se da im u pravo sekciji? | christine154 | Općenito Software Chat | 2 | 12. ožujak 2008 12:59 |
| Novo u Download sekciji | alex | Windows Operating Systems | 3 | 10. listopad 2007 14:05 |
| Pomoć s DEP (ne siguran ako Right Sekcija) | ViKz | Općenito Software Chat | 8 | 29. Ruj 2007 15:08 |
| Thread Tools | |
| |