![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Már lógott ezeket a kártyákat egy időre, de csak a közelmúltban kezdődött kiküldetésére. Észrevettem, hogy van egy "links szakasz", akkor minden megváltozott körül van, és most nem találom, hogy a részben. Úgy, hogy eltávolították? Ha nem tudsz nekem pont a helyes irányba, mint ahogy már vak. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volt egy szakasz utáni linkek letölthető szoftverek ...
| |||
| |||
| Köszönöm, Dave, én wandering, ha elmentem, és nem tudtam megtalálni. Hát ez egy elég egyértelmű választás egyesülő szoftver kapcsolatot a szoftver. Én vagyok döbbenve, hogy nem ismeri sem a szálak, majd nézd nehezebb. Szintén köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Ja, bocs az összes szórakozni a késő. A fórum nem megy át többé radikális változásokat egy ideig. |
|
| |||
| |||
| Don't get me, rossz az én lappangó láttam, amit tettem a fórumot és azt hiszem, jól néz ki, és javult a jobb. Ez így sokkal könnyebb megtalálni, amit keres, amit nem közvetlenül az adott ellátás. Jó munkát! |
|
| |||
| |||
| Köszönöm Jade! Hozzászólások úgy, hogy minden értékelhető. |
|
| |||
| |||
| Fogom mondani, hogy ugyanaz a dolog, és a gyors szerverek, a nagy bőr-és a könnyű navigáció, ez igazán élvezetes állást ezen a fórumon! Én állást sokan mások, de ez egy különösen úgy érzem, van egy nagyon tehetséges! Alig várom, hogy látta ezt a fórumot, hogy további számítógép történetét! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Remélem im a jobb rész? | christine154 | General Chat szoftver | 2 | 12. március 2008 12:59 |
| Letölthető az új szakasz | alex | A Windows operációs rendszerek | 3 | 10. október 2007 14:05 |
| Segítség a DEP (Ha nem biztos benne, hogy jobb szakasz) | ViKz | General Chat szoftver | 8 | 29. Szeptember 2007 15:08 |
| Téma eszközök | |
| |