![]() |
|
| |||
| |||
| הייתי תלוי סביב הלוחות האלה לזמן מה, אך רק לאחרונה החלו הפרסום. שמתי לב שישנו 'קישורים סעיף', אז הכל השתנה מסביב יש ועכשיו אני לא מוצאת את זה חלק. האם זה הוסרו? אם אתה לא יכול להצביע לי בכיוון הנכון כאשר יש לי הלכו עיוורים. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה קטע לפרסם קישורים להורדה תוכנה ...
| |||
| |||
| תודה דייב, הייתי נדודים בה נסעה ואני לא יכול למצוא את זה. ובכן זה די ברור של בחירה גוזימה התוכנה קישורים עם התוכנה. אני המום כי אני לא מכיר אף אחד את הפתילים, נראה לי יהיה קשה יותר. כמו כן אנו מודים לך שוב. |
|
| |||
| |||
| כן, סליחה לכל להתעסק סביב לאחרונה. הפורום אינו אמור להיות עובר שינויים רדיקליים יותר לזמן מה. |
|
| |||
| |||
| לא מבין אותי, טעות שלי אורבני ראיתי מה שאתה צריך לעשות עם פורום ואני חושב שזה נראה טוב, יש שיפור ניכר לטובה. זה כל כך קל יותר למצוא את מה שאתה מחפש כאשר אתה יכול ללכת ישירות אל הלוח. עבודה טובה! |
|
| |||
| |||
| תודה ירקן! תגובות ככה עושים את זה כדאי. |
|
| |||
| |||
| אני הולך להגיד את אותו הדבר, עם שרתים מהירים, הגדול העור ואת הניווט קל, זה ממש מהנה לפרסם את זה בפורום! אני לכתוב ב רבים אחרים, אבל זה במיוחד, אני מרגיש יש המון פוטנציאל! אני מצפה לראות פורום זה לעשות את זה עוד יותר על המחשב היסטוריה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני מקווה IM את החלק הימני? | christine154 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 12th מרץ 2008 12:59 |
| קטע חדש להורדה | אלכס | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -10 אוקטובר 2007 14:05 |
| עזרה 'מניעת ביצוע נתונים' (לא בטוח אם נכון סעיף) | ViKz | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | 29 ספטמבר 2007 15:08 |
| שרשרת כלים | |
| |