![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man Hanging Around šių lentų, o tik neseniai pradėjo parašėte. Aš pastebėjau, kad ten buvo "saitų", tada viskas pasikeitė maždaug gavo ir dabar aš negaliu rasti šiame skyriuje. Ar jis buvo pašalintas? Jei ne, galite punktas mane teisinga kryptimi, kaip aš atvyko akliesiems. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įvyko skirsnyje po nuorodos į programinės įrangos ...
| |||
| |||
| Dėkojame Dave, man buvo klajojo kur atėjo, ir aš negalėjau rasti. Gerai, kad yra gana akivaizdus pasirinkimas sujungti įranga ryšius su programine įranga. Aš esu šokiruotas, kad aš nepripažino jokių diskusijų, aš atrodo sunkiau. Taip pat ačiū dar kartą. |
|
| |||
| |||
| Taip, atsiprašau už visas Messing aplink vėlai. Forumas neturėtų būti išgyvena anymore radikalių pokyčių metu. |
|
| |||
| |||
| Don't get me, klaidingai mano Przyczajony aš mačiau ką tu padarei su forumu ir manau, kad ji atrodo gera ir pagerėjo geriau. Tai padaryti kur kas paprasčiau rasti tai, ko ieškote, kaip galite eiti tiesiai į tą laivą. Good work! |
|
| |||
| |||
| Ačiū Jade! Komentarai, kaip padaryti, kad visa tai naudinga. |
|
| |||
| |||
| Aš ketinu pasakyti tą patį, su Quick serveriai, didelis odos ir lengvai navigaciją, tai tikrai malonus rašyti į šį forumą! I post at daugelis kitų, tačiau tai visų pirma vienas, manau, turi daug potencialo! Nekantriai laukiame šio forumo, kad ji dar kompiuterio istorija! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tikiuosi IM teisę skyrių? | christine154 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Kovas 12, 2008 12:59 |
| Naujos skyrelyje "Atsisiųsti" | Alex | Windows "operacinės sistemos | 3 | 10 spalis 2007 14:05 |
| Pagalba su DEP (Not Sure Jei dešinėje skiltyje) | ViKz | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | 29 rugsėjis 2007 15:08 |
| Temos įrankiai | |
| |