![]() |
|
| |||
| |||
| Esmu bijis karājas ap šiem kamēr padomju, bet gan tikai nesen sāka posting. Es pamanīju, ka tur bija "saites nodaļa", tad viss got mainīts apkārt un tagad es nevaru atrast šo sadaļu. Vai tā ir izņemta? Ja ne jūs varat punkts mani pareizajā virzienā, jo esmu devusies akli. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bija sadaļa ievietot saites uz programmatūras ielāde ...
| |||
| |||
| Paldies Dave, man bija klejotāji, ja tas aizgāja un es nevarēju atrast. Labi, ka ir diezgan skaidrs izvēle apvienojas programmatūra saites ar programmatūru. Es esmu šokēts ka man neatzina kādu pavedieni, es ņemšu izskatās grūtāk. Arī paldies vēlreiz. |
|
| |||
| |||
| Jā, sorry visiem messing aptuveni par vēlu. Forums nedrīkst iet cauri vairs radikālas izmaiņas laikā. |
|
| |||
| |||
| Don't get me, nepareizi no manas lurking esmu redzējis, ko jūs esat izdarījuši ar forumu, un es domāju, ka tas izskatās labi un ir uzlabojusies labāk. Tā ir daudz vieglāk atrast to, ko meklējat, kā jūs varat doties tieši uz šīs valdes locekli. Labu darbu! |
|
| |||
| |||
| Paldies Jade! Komentāri, piemēram, kas padara to visu vērts. |
|
| |||
| |||
| Es esmu teikt tas pats, kas ātri serveriem, liela ādas un viegli navigācija, tas ir patiešām patīkams ievietot šajā forumā! I post at daudzi citi, bet šī jo īpaši, manuprāt, ir liels potenciāls! Es ceru redzēt šajā forumā padarītu to vēl datora vēsturi! |
![]() |
|
| Bookmarks |