![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost în jurul acestor panouri pentru o perioada de timp, dar numai recent a început postaţi. Am observat că nu a existat un "Secţiunea link-uri", apoi am schimbat totul în jurul şi acum nu pot găsi secţiunea respectivă. , A fost eliminat? Dacă nu poţi să-mi punct în direcţia cea bună ca am plecat orb. Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu a fost o secţiune pentru a posta link-uri la software-ul download-uri ...
| |||
| |||
| Mulţumesc Dave, am fost colindat în cazul în care acesta a fost şi aş putea să nu-l găsiţi. Ei bine, care este o alegere destul de evident fuzionează software legături cu software-ul. Sunt socat ca nu am nici o recunosc din fire, o voi uita mai greu. De asemenea, vă mulţumesc din nou. |
|
| |||
| |||
| Da, îmi pare rău pentru tot joc în jurul a întârziat. Forumul nu ar trebui să fie mai trece prin schimbări radicale pentru o perioada de timp. |
|
| |||
| |||
| Don't get me, greşit de la meu lurking care l-am văzut ce aţi făcut cu forum şi cred că arată bine şi-a îmbunătăţit în mai bine. Este mult mai usor pentru a găsi ceea ce căutaţi pentru ca poti sa te duci direct la acest consiliu. Buna treaba! |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc Jade! Comentarii de genul asta fac toate merită. |
|
| |||
| |||
| Am să spun acelaşi lucru, cu servere de rapid, de o mare de piele şi de uşor de navigare, este foarte placut de a posta la acest forum! I post la multe altele, dar asta în special, mă simt are o multime de potential! Astept cu nerabdare sa vedem acest forum face în continuare în computer istorie! |