![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som visí okolo týchto dosiek na chvíľu, ale len nedávno začali vysielania. Všimol som si, že existuje 'odkazy sekcie', potom mám všetko zmenilo okolie a teraz nemôže zistiť, že časti. Bola odstránená? Ak nie môžete miesto mňa tým správnym smerom, ako som odišla nevidiacich. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Došlo k bodu na post odkazy na softvér na prevzatie ...
| |||
| |||
| Děkuji Dave, bloudění, keď som odišiel a já ho nemohla nájsť. Tak to je celkom zrejmé, zlúčenie výberu softvéru odkazy so softvérom. Som šokovaný, že som nepoznal žiadnu z priadze, budem vyzerať ťažšie. Tiež ďakujem. |
|
| |||
| |||
| Jo, sorry za všetky umazávání asi neskoro. Toto fórum by sa nemali prechádza radikálnymi zmenami už nejakú dobu. |
|
| |||
| |||
| Nechápejte mne zle z mojej číhající som videl to, čo ste urobil s fóra a myslím, že to vyzerá dobre a zlepšila k lepšiemu. Je tak oveľa jednoduchšie nájsť to, čo hľadáte, ako sa môžete obrátiť priamo na prkno. Dobrá práca! |
|
| |||
| |||
| Děkuji Jade! Komentár: takhle se to vyplatí. |
|
| |||
| |||
| Já jsem chtěl říct to samé, s rýchlym serveroch, veľký kože a ľahkú navigáciu, je naozaj príjemný na príspevok na tomto fóre! I príspevok na mnohé iné, ale tahle najmä cítim má veľký potenciál! Teším sa na prezretie tohto fóra je ďalej v počítačovej histórii! |