![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Познато ми је висио око ове заједнице за неко време, али тек недавно почео да објављују. Приметио сам да је 'линкови Поглавље', онда је све добио око промена и сада не могу наћи тај део. Је уклоњена? Ако не можете показива ми у правом смеру као што сам отишао слијеп. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дошло је до одељка постављати линкове за софтуаре доунлоадс ...
| |||
| |||
| Хвала вам Даве, био сам у недоумици где је отишао и нисам могла наћи. Па то је згодан очигледан избор спајањем софтвер везе са софтвером. Ја сам шокирани да нисам препознати неку од теме, ја ћу гледати теже. Такође хвала ти опет. |
|
| |||
| |||
| Да, извињавамо се за све мессинг око покојног. Форум не би требало бити више пролази кроз радикалне промене за неко време. |
|
| |||
| |||
| Не би ме криво са моје вреба видео сам оно што сте урадили с форум и мислим да изгледа добро и има побољшану на боље. То је тако много лакше пронаћи оно што тражите што можете отићи директно на тај одбор. Гоод уорк! |
|
| |||
| |||
| Хвала вам Јаде! Коментари као да се све исплати. |
|
| |||
| |||
| Ја одлазим рећи исту ствар, са брзим серверима, велики коже и једноставну навигацију, то је стварно угодна за пост на овом форуму! Ја пост на многе друге, али ова посебно, осјећам има много потенцијала! ЈА радовати се унапријед виђење овај форум се даље у рачунарске историје! |