![]() |
|
| |||
| |||
| Bir süre bu Komiteleri civarında ancak son ilanıyla başladı asılı oldu. O bir 'Bölüm', sonra her şey değişti ve çevresinde var şimdi o bölümü bulamıyorum bağlantıları olduğunu fark ettim. Var kaldırıldı? Eğer doğru yönde yaz noktası değil gibi kör gitti. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yazılım yüklemeleri bağlantılar sonrası bir bölümünde ...
| |||
| |||
| Dave teşekkürler, ben göçebe oldu nereye gitti ve ben onu bulamadık. Aslında bu çok açık tercih yazılımı ile yazılım bağlantılar birleşmesinden's. Umarım herhangi bir ipliği ve tanımak didn't şok oldum, ben zor görünüyor edeceğiz. Ayrıca tekrar teşekkür ederim. |
|
| |||
| |||
| Evet, pişman tüm geç yaklaşık karıştırmasını. Forumda bir süre için artık radikal değişiklikler geçmekte olmamalıdır. |
|
| |||
| |||
| , Yanlış benim sana forum ile yaptıklarını gördüm ve bunu iyi görünüyor düşünüyorum ve daha iyiye arttırdı pusu Bana gelmesin. Bu çok ne arıyor bulmak daha kolay olur gibi doğrudan komiteye gidebilirsiniz. İyi çalışmalar! |
|
| |||
| |||
| Jade size teşekkür ederiz! Böyle Yorumlar tüm değerli olun. |
|
| |||
| |||
| Ben de aynı şeyi, hızlı sunucularıyla, büyük cilt ve kolay navigasyon, gerçekten bu forumda göndermek için keyifli olduğunu söylemek gidiyorum! Birçok at sonrası ama özellikle bu, I feel potansiyel bir sürü var! Ben ileri bilgisayar tarihinde başka make Bu forumun görmeye bak! |
![]() |
|
| Bookmarks |