![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я був Hanging Around цих плат на деякий час, але тільки недавно почав писати. Я помітив, що там був "розділ" Посилання ", тобто все навколо змінилося, і тепер я не можу знайти цей розділ. Чи був він був знищений? Якщо ви не можете мені крапку в правильному напрямку, я осліп. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Був розділі розміщувати посилання на програмне забезпечення завантаження ...
| |||
| |||
| Спасибо, Дейв, я бродив де він пішов, і я не міг знайти його. Ну це досить очевидним вибором об'єднання програмних зв'язків з програмним забезпеченням. Я шокований тим, що я не визнавати будь-які теми, я буду шукати складніше. Крім того, ще раз дякую вам. |
|
| |||
| |||
| Так, прошу вибачення за всі возитися останнім часом. Форум не повинен бути більше переживає радикальні зміни, на деякий час. |
|
| |||
| |||
| Не зрозумійте мене, від моєї неправильним ховатися я бачив, що ви зробили з форумом і я думаю, він добре виглядає і покращилася в кращу сторону. Це набагато простіше знайти те, що ви шукаєте, як ви можете перейти безпосередньо до цієї ради. Гарна робота! |
|
| |||
| |||
| Спасибі, Jade! Коментарі, як зробити що все це коштує. |
|
| |||
| |||
| Я збираюся сказати те ж саме, зі швидкими серверами, велика шкіри і легкої навігації, це дійсно приємний пост на цьому форумі! Я посаду на багато інші, але це одне, зокрема, я вважаю, має великий потенціал! Я з нетерпінням чекаю цього форуму зробити його надалі з комп'ютером історію! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я сподіваюся, їм у правій частині? | christine154 | General Software чат | 2 | 12 березня 2008 12:59 |
| Нове в розділі для скачування | Alex | Операційні системи Windows | 3 | 10 жовтня 2007 14:05 |
| Допомога з DEP (не впевнений Якщо правій частині) | ViKz | General Software чат | 8 | 29 вересня 2007 15:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |