![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли ме или имат по-голяма част от хората в Pic имаме много представител? При повечето, ако не всички имат само всякога афиш веднъж? Или аз нещо липсва. Вижте там пост брои. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква снимка?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Снимка?
но аз знам какво да кажа, много хора са високи и ниски представител пост брои, мисля, че те могат да се използват фалшиви сметки, за да стимулира представител .. тя обяснява големия размер на неактивни сметки също. От всичките ми постове (I се е на 4. Нещо на ден .. че изпуснах XD) Имам само що получих един. Отрицателна един часа .... Аз чувствам нежелан вика * * haha .. Но сериозно пак, мисля, че тя трябва да бъде по-лесно да публикувате представител, както в просто натиснете "Добро мнение" или "Bad Коментар" Тъй като хората са много по-голяма вероятност да получите нещо лошо и дава репутация, отколкото те да се мисли този добър коментар, и отидете твърде далеч от пътя им да дадат добър представител. Добри и лоши бутони ще бъде добра система. Моята система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Неактивна сметки: Някои области трябва регистрация, искали да видите линкове, да търсят или да се изтегли, а не всеки идва тук, за да публикувате цял ден. Също така можете да не злоупотребяват с представител система, това, което липсва, ако някой представител те ще получат 30 точки, както аз съм администратор, ако сте представител тях, които получават по 1 точка, така че можете да видите, че е лесен за ниско плакат да получи висока представител от само един глас от администратор или MOD. |
|
| |||
| |||
| Бих обичам да видите примери, все пак, тъй като и двамата все още не сте свързани с тези "сметки". Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Haha .. Не мога да помня имена Просто запомни виждам го, аз ще линк към нея следващия път, когато видя една. Аз все още мисля, Даване Поз. или Neg. представител трябва да бъде по-лесно обаче .. |
|
| |||
| |||
| Колко е трудно сега, като кликнете върху скалите и изберете положителни или отрицателни. Системите творби, много от най-плакати са високи представител, ако това е всичко, защото се чувстваш своя представител не е толкова висока, както се чувстваш, че следва да се Мога да ви уверя, ако след много полезни мнения, че ще отидем. |
|
| |||
| |||
| Да, но за някой, който знае това. Ако Терес нова държава, че само се присъединява, защото те имат един малък проблем искат решаване, те никога не я използвате отново, те като те ще получат отговор, тъй като определя техния проблем. Те ще разберат, че не е задължително те да щракнете върху скалите да покажат своята apreciation на коментар. |
|
| |||
| |||
| BTW, не означава да звучи негативно, страхотно форуми: DI Просто мисля, че дори ако тя е връзката (като в непосредствена близост до цитат бутон), че ще бъде по-очевидни. |
|
| |||
| |||
| Добре, виждам, като "добра пост? "лош пост? икони. Нека да погледна в променящия това, благодаря за добра идея. |