![]() |
|
| |||
| |||
| Είναι μου ή να έχουν τα περισσότερα από τα άτομα στην pic έχεις πολλή εκπρ.; Όταν οι περισσότεροι, αν δεν έχουν όλοι δημοσιεύτηκε ποτέ μόνο μία φορά; Ή μήπως είναι κάτι που λείπει. Ελέγξτε έξω μετά μετράνε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι pic;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pic;
αλλά ξέρω τι εννοείς, πολλοί άνθρωποι έχουν υψηλό και χαμηλό εκπρ. μετά μετράνε, νομίζω ότι μπορούν να χρησιμοποιούν πλαστά λογαριασμοί για την ενίσχυση της εκπρ. .. θα εξηγεί τη μεγάλη ποσότητα των ανενεργών λογαριασμών επίσης. Από όλες μου τις θέσεις (Ι που πρέπει να χρησιμοποιούνται στις 4. .. Κάτι την ημέρα που ξέφυγε xD) έχω μόλις λάβει ένα. Μια αρνητική .... Νιώθω ανεπιθύμητου κραυγές * * haha .. Αλλά και πάλι σοβαρά, νομίζω ότι θα πρέπει να είναι πιο εύκολο να εκπρ. υστέρων, όπως και σε απλά πατήστε "Καλή σχόλιο" ή "Bad Σχόλιο" Βλέποντας όπως οι άνθρωποι είναι πολύ πιο πιθανό να σχολιάσω κάτι κακό και θα δώσει φήμη από ό, τι είναι να πιστεύουμε thats ένα καλό σχόλιο, και πάμε πολύ μακριά από το δρόμο τους για να δώσουν καλή εκπρ.. Καλές και κακές κουμπιά θα ήταν ένα καλό σύστημα. Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Αδρανείς λογαριασμοί: Ορισμένες περιοχές ανάγκη καταγραφής, όπως και να δείτε συνδέσμους, για να αναζητήσετε ή να "κατεβάσετε", δεν έχουν όλοι εδώ για να έρχεται μετά όλη την ημέρα. Επίσης μπορείτε να μην κάνουν κατάχρηση της εκπρ. σύστημα, αυτό που λείπει είναι εάν κάποιος εκπρόσωπος που παίρνουν 30 μονάδες, αφού είμαι admin, αν εκπρ. τους που παίρνουν 1 μονάδα, ώστε να μπορείτε να δείτε ότι είναι εύκολο για μια μικρή αφίσα με Αποκτάς υψηλές εκπρόσωποι από μόλις μία ψήφο από το admin ή MOD. |
|
| |||
| |||
| Θα θέλαμε να δούμε παραδείγματα που ούτως ή άλλως, ακόμη και οι δύο δεν έχουν σχέση με αυτές των λογαριασμών ». Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Haha .. Δεν θυμάμαι ονόματα Απλώς θυμηθείτε βλέπουμε, εγώ θα το σύνδεσμο σε αυτό την επόμενη φορά που βλέπω ένα. Εξακολουθώ να πιστεύω Δίνοντας Pos. ή NEG. εκπρόσωποι πρέπει να είναι πιο εύκολο αν και .. |
|
| |||
| |||
| Πώς είναι σκληρά τώρα, κάνετε κλικ και να επιλέξετε τις κλίμακες, θετικές ή αρνητικές. Τα συστήματα έργα, πολλές αφίσες έχουν υψηλή κορυφή εκπρ., αν όλα αυτά είναι γιατί νιώθεις εκπρ. σας δεν είναι τόσο υψηλές όσο νομίζετε ότι θα πρέπει να μπορώ να σας διαβεβαιώσω, αν μετά τις παρτίδες των θέσεων που θα βοηθήσει να αυξηθούν. |
|
| |||
| |||
| Ναι, αλλά για κάποιον που το γνωρίζει αυτό. Αν Theres ένα νέο μέλος που ενώνει μόνο επειδή έχει ένα μικρό πρόβλημα που θέλουν λύση, που δεν χρησιμοποιούν ποτέ ξανά, θα ήθελα μια απάντηση που παίρνουν, όπως καθορίζει το πρόβλημά τους. Θα συνειδητοποιήσει ότι δεν θα μπορούσαν οι κλίμακες κλικ για να δείτε τους apreciation από το σχόλιο. |
|
| |||
| |||
| BTW, δεν εννοώ με τη χρηστή αρνητικά, μεγάλο φόρουμ: DI σκεφτείτε ότι ακόμα και αν επρόκειτο για ένα link (όπως και δίπλα στο κουμπί παραθέτω), θα ήταν πιο ξεκάθαρη. |
|
| |||
| |||
| Ok, βλέπω, όπως και η «καλή θέση;" «κακό μετά;" εικονίδια. Επιτρέψτε μου να εξετάσω την αλλαγή αυτή, ευχαριστώ πολύ για μια καλή ιδέα. |