μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Κοινότητας Νέα & Chat

Register

Μήπως εγώ;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10η Ιουν 2008, 10:22
Ομάδα Δωρητών

Default Μήπως εγώ;

Είναι μου ή να έχουν τα περισσότερα από τα άτομα στην pic έχεις πολλή εκπρ.; Όταν οι περισσότεροι, αν δεν έχουν όλοι δημοσιεύτηκε ποτέ μόνο μία φορά;
Ή μήπως είναι κάτι που λείπει. Ελέγξτε έξω μετά μετράνε.

Old 10η Ιουν 2008, 10:25
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μήπως εγώ;

Τι pic;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 10η Ιουν 2008, 10:32
Ομάδα Δωρητών

Default Μήπως εγώ;

pic;

αλλά ξέρω τι εννοείς, πολλοί άνθρωποι έχουν υψηλό και χαμηλό εκπρ. μετά μετράνε, νομίζω ότι μπορούν να χρησιμοποιούν πλαστά λογαριασμοί για την ενίσχυση της εκπρ. .. θα εξηγεί τη μεγάλη ποσότητα των ανενεργών λογαριασμών επίσης.

Από όλες μου τις θέσεις (Ι που πρέπει να χρησιμοποιούνται στις 4. .. Κάτι την ημέρα που ξέφυγε xD) έχω μόλις λάβει ένα.

Μια αρνητική .... Νιώθω ανεπιθύμητου κραυγές * * haha ..

Αλλά και πάλι σοβαρά, νομίζω ότι θα πρέπει να είναι πιο εύκολο να εκπρ. υστέρων, όπως και σε απλά πατήστε "Καλή σχόλιο" ή "Bad Σχόλιο"

Βλέποντας όπως οι άνθρωποι είναι πολύ πιο πιθανό να σχολιάσω κάτι κακό και θα δώσει φήμη από ό, τι είναι να πιστεύουμε thats ένα καλό σχόλιο, και πάμε πολύ μακριά από το δρόμο τους για να δώσουν καλή εκπρ..

Καλές και κακές κουμπιά θα ήταν ένα καλό σύστημα.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 10η Ιουν 2008, 10:38
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μήπως εγώ;

Αδρανείς λογαριασμοί: Ορισμένες περιοχές ανάγκη καταγραφής, όπως και να δείτε συνδέσμους, για να αναζητήσετε ή να "κατεβάσετε", δεν έχουν όλοι εδώ για να έρχεται μετά όλη την ημέρα.

Επίσης μπορείτε να μην κάνουν κατάχρηση της εκπρ. σύστημα, αυτό που λείπει είναι εάν κάποιος εκπρόσωπος που παίρνουν 30 μονάδες, αφού είμαι admin, αν εκπρ. τους που παίρνουν 1 μονάδα, ώστε να μπορείτε να δείτε ότι είναι εύκολο για μια μικρή αφίσα με Αποκτάς υψηλές εκπρόσωποι από μόλις μία ψήφο από το admin ή MOD.
Old 10η Ιουν 2008, 10:40
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μήπως εγώ;

Θα θέλαμε να δούμε παραδείγματα που ούτως ή άλλως, ακόμη και οι δύο δεν έχουν σχέση με αυτές των λογαριασμών ».

Ευχαριστώ.
Old 10η Ιουν 2008, 10:45
Ομάδα Δωρητών

Default Μήπως εγώ;

Haha .. Δεν θυμάμαι ονόματα Απλώς θυμηθείτε βλέπουμε, εγώ θα το σύνδεσμο σε αυτό την επόμενη φορά που βλέπω ένα.

Εξακολουθώ να πιστεύω Δίνοντας Pos. ή NEG. εκπρόσωποι πρέπει να είναι πιο εύκολο αν και ..
Old 10η Ιουν 2008, 10:52
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μήπως εγώ;

Πώς είναι σκληρά τώρα, κάνετε κλικ και να επιλέξετε τις κλίμακες, θετικές ή αρνητικές.

Τα συστήματα έργα, πολλές αφίσες έχουν υψηλή κορυφή εκπρ., αν όλα αυτά είναι γιατί νιώθεις εκπρ. σας δεν είναι τόσο υψηλές όσο νομίζετε ότι θα πρέπει να μπορώ να σας διαβεβαιώσω, αν μετά τις παρτίδες των θέσεων που θα βοηθήσει να αυξηθούν.
Old 10η Ιουν 2008, 10:59
Ομάδα Δωρητών

Default Μήπως εγώ;

Ναι, αλλά για κάποιον που το γνωρίζει αυτό.

Αν Theres ένα νέο μέλος που ενώνει μόνο επειδή έχει ένα μικρό πρόβλημα που θέλουν λύση, που δεν χρησιμοποιούν ποτέ ξανά, θα ήθελα μια απάντηση που παίρνουν, όπως καθορίζει το πρόβλημά τους.

Θα συνειδητοποιήσει ότι δεν θα μπορούσαν οι κλίμακες κλικ για να δείτε τους apreciation από το σχόλιο.
Old 10η Ιουν 2008, 11:01
Ομάδα Δωρητών

Default Μήπως εγώ;

BTW, δεν εννοώ με τη χρηστή αρνητικά, μεγάλο φόρουμ: DI σκεφτείτε ότι ακόμα και αν επρόκειτο για ένα link (όπως και δίπλα στο κουμπί παραθέτω), θα ήταν πιο ξεκάθαρη.
Old 10η Ιουν 2008, 11:07
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μήπως εγώ;

Ok, βλέπω, όπως και η «καλή θέση;" «κακό μετά;" εικονίδια.

Επιτρέψτε μου να εξετάσω την αλλαγή αυτή, ευχαριστώ πολύ για μια καλή ιδέα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.