![]() |
|
| |||
| |||
| Je li to meni ili su većina ljudi u pic je dobio puno rep? Kada se većina, ako ne i svi imaju samo ikada posted jednom? Ili sam ja nešto nedostaje. Provjerite postoji post count. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koja slika?
| |||
| |||
| pic? ali znam što hoćeš reći, mnogi ljudi su visoke i niske rips post count, mislim da oni svibanj se koriste lažne račune kako bi poboljšao rips .. to bi objasniti veliku količinu neaktivne račune previše. Od svih mojih postova (ja se na 4. Nešto dan .. da iščašenje XD) Ja sam tek dobila jedan. Negativna jednom .... Osjećam neľeljenih * cries * haha .. Ali opet ozbiljna, mislim da bi trebalo biti lakše post rips, kako u samo kliknite na "Good comment" ili "Bad Comment" Kako su ljudi mnogo više vjerojatno da će podići na nešto loše i davati reputaciju nego što su to misliti taj dobar komentar, a predaleko otići iz svojih način dati dobre predst. Dobrih i loših gumbe bi biti dobar sustav. |
|
| |||
| |||
| Neaktivne račune: Neki područjima potrebna registracija, kao da vidite linkove, za pretraživanje ili preuzimanje, ne dolazi ovdje da svatko post cijeli dan. Također ne možete zlouporabljuju rips sistema, ono što nedostaje je ako sam nekoga rips oni dobiti 30 bodova, kao što sam ja admin, ako ih se rips 1 bod, tako da možete vidjeti da je laka za poster na niskim dobili visoki rep iz samo jedan glas od admin ili mod. |
|
| |||
| |||
| Volio bih vidjeti primjere anyway, još oboje niste povezani na ove račune '. Hvala. |
|
| |||
| |||
| Haha .. Ne mogu se sjetiti imena JA sjećati se viđenje samo to, da ću link da ga sljedeći put vidim jedan. JA pa ipak misliti Davanje Pos. ili Neg. rips iako bi trebalo biti lakše .. |
|
| |||
| |||
| Kako je sada teško, vi kliknete na vagama i odaberite pozitivnom ili negativnom. Sustavi djela, mnogi su visoki vrh plakata rips, ako je to sve zato što se osjećate vašeg rep nije tako visoka kao što mislite da bi trebalo biti mogu uvjeravam vas ako post mnoge korisne postove da će ići gore. |
|
| |||
| |||
| Da, ali za nekoga tko zna da. Ako theres novi član pridružuje da samo zato što ima jedan mali problem zzele rješavanja, oni nikada ne koristite ga više, kao što su oni dobili odgovor kako se popravlja njihov problem. Ne bi se nužno ostvariti da mogu kliknuti na vagama moraju pokazati svoje apreciation na komentar. |
|
| |||
| |||
| BTW, ne mislim na zvuk negativne, velika forumi: DI samo mislim da čak i ako je to bio link (kao što se uz citat button) da bi bilo više očita. |
|
| |||
| |||
| Ok, vidim, kao što su "dobar post?" 'loš post? " ikona. Pusti me pogledati u promjen, hvala za dobru ideju. |