![]() |
|
| |||
| |||
| האם יש לי או רוב האנשים את pic יש הרבה נציג? כאשר מרבית אם לא כל פעם יש רק פעם אחת פורסם? או שאני חסר משהו. בדוק יש לכתוב לספור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה pic?
| |||
| |||
| pic? אבל אני יודע למה אתה מתכוון, אנשים רבים גבוה נציג נמוכה לכתוב לסמוך, אני חושב שהם עשויים להיות באמצעות חשבונות כוזבים כדי להגביר נציג .. זה מסביר את כמות גדולה של חשבונות לא פעילים יותר מדי. כל ההודעות שלי (אני היה אמור להיות על 4. ביממה משהו .. כי slipped XD) יש לי רק אחד קיבל. A מינוס אחד .... אני מרגיש לא רצוי * בוכה * haha .. רציני אבל שוב, אני חושב שזה צריך להיות קל יותר לכתוב נציג, למשל, פשוט לחץ על "תגובה טובה" או "רע" הערה " כמו לראות אנשים הרבה יותר לאסוף על משהו רע ולתת מוניטין מאשר הם thats לחשוב טוב התגובה, וללכת רחוק מחוץ את דרכם לתת נציג טוב. טוב או רע לחצנים יהיה טוב המערכת. |
|
| |||
| |||
| לא פעילה חשבונות: בכמה תחומים צריך רישום, רוצה לראות קישורים, לחפש או להוריד, לא כל מי שבא לכאן כדי לכתוב כל יום. כמו כן אתה יכול לא מנצלים לרעה את המערכת נציג, מה אתה חסר לי אם הוא נציג מישהו שהם מקבלים 30 נקודות כמו שאני מנהל, אם נציג אותן הם מקבלים 1 נקודה, כך שאתה יכול לראות את זה קל עבור נמוך כדי פוסטר להגיע גבוה מאת נציג אחד בלבד ההצבעה של מנהל או משרד הביטחון. |
|
| |||
| |||
| בשמחה לראות דוגמאות בכל זאת, עדיין יש לך את שני אלה לא מקושרים 'חשבונות'. תודה. |
|
| |||
| |||
| Haha .. אני לא יכול לזכור שמות אני רק זוכר לראות את זה, אני יהיה קישור אליו בפעם הבאה שאני רואה אחד. אני עדיין חושב לתת ממוצע. או Neg. נציג צריך להיות קל יותר אם כי .. |
|
| |||
| |||
| איך זה קשה עכשיו, אתה לוחץ על מאזניים ובחר חיובי או שלילי. המערכות עבודות רבות הדף פוסטרים יש נציג גבוה, אם כל זה כי אתה מרגיש את נציג אינו גבוה ככל שאתה מרגיש את זה צריך להיות אני יכול להבטיח לך אם לכתוב הרבה הודעות זה יהיה מועיל לעלות. |
|
| |||
| |||
| כן, אבל מישהו יודע מי זה. Theres אם משתמש חדש זה מצטרף רק כי יש להם בעיה אחת קטנה הם רוצים לפתור, הם אף פעם לא להשתמש בו שוב, הם כמו תגובה שהם מקבלים כפי שהוא פותר את הבעיה. הם לא בהכרח realise כי הם יכולים ללחוץ על מאזניים כדי להציג את apreciation של התגובה. |
|
| |||
| |||
| BTW, אני לא מתכוון קול שלילית, נהדר הפורומים: Di רק חושב שגם אם זה היה קישור (כמו שליד כפתור הציטוט) זה יהיה יותר ברור. |
|
| |||
| |||
| טוב, אני רואה, כמו 'טוב לכתוב? " 'רע לכתוב? " סמלי. תן לי להסתכל לשנות את זה, תודה על רעיון טוב. |