mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Community News & Chat

Register

Is it me?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 10, 2008, 10:22
Donorų grupės

Default Is it me?

Is it me ar didžiąją pic žmonių pateko į REP daug? Kai dauguma jei ne visi turi tik kada Posted kartą?
Or am I missing something. Check out there išvis rašyti.

Old Birželis 10, 2008, 10:25
Administrator Grupė

Default Is it me?

Kas pic?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 10, 2008, 10:32
Donorų grupės

Default Is it me?

pic?

bet aš žinau, ką reiškia, daugelis žmonių turi aukštą REP ir mažai išvis rašyti, manau, kad jie gali būti suklastotų sąskaitų padidinti rep .. būtų paaiškinti daug neaktyvių sąskaitų per.

Iš visų mano pranešimų (aš būti 4. Dieną kažkas .. kad paslydo xD) Aš ką tik gavo vieną.

Neigiamas .... Jaučiu nepageidaujamas * verkia * haha ..

Bet sunkus kartą, manau, kad turėtų būti lengviau po REP, kaip ir spauskite "Geras komentaras" arba "Bad komentarą"

Matant, kaip žmonės yra daug labiau tikėtina, kad spartės į kažką blogo ir suteikti reputaciją kaip jie mano, thats geras komentaras, ir per toli nuo savo, kaip duoti geras REP.

Gera ir bloga mygtukai būtų gera sistema.
Old Birželis 10, 2008, 10:38
Administrator Grupė

Default Is it me?

Neaktyvus sąskaitas: Kai kuriose srityse reikia registruoti, kaip matyti nuorodų, paieškos arba atsisiųsti, ne visi ateina čia, kad visą dieną.

Taip pat Jūs galite ne Abuse REP sistema, ko trūksta, jeigu aš rep kas jie gauna 30 taškų, nes esu administratorius, jei REP juos jie gauna 1 tašką, kad galėtumėte pamatyti jį lengva mažas plakatą, get high REP nuo vos vieną balsą nuo admin arba MOD.
Old Birželis 10, 2008, 10:40
Administrator Grupė

Default Is it me?

Norėčiau pamatyti pavyzdžius Anyway, kaip dar tiek jums nėra susijusi su šių "ataskaitų".

Ačiū.
Old Birželis 10, 2008, 10:45
Donorų grupės

Default Is it me?

Haha .. I can't remember pavadinimų aš tik prisimenu matote, aš jums nuorodą į jį kitą kartą matau vieną.

Aš vis dar manau Suteikti Poz. arba Neg. REP turėtų būti lengviau, nors ..
Old Birželis 10, 2008, 10:52
Administrator Grupė

Default Is it me?

Kaip sunku dabar, spustelėkite svarstyklės ir pasirinkite teigiamas arba neigiamas.

Sistemos veikia, daug Aktyviausi nariai turi didelį rep, jei tai yra visiems, nes manote, kad jūsų REP nėra toks didelis, kaip jūs manote, kad reikėtų galiu jus patikinti, jei jums po daug naudingos Žinutės ji eiti.
Old Birželis 10, 2008, 10:59
Donorų grupės

Default Is it me?

Taip, bet tiems, kurie žino.

Jei Theres naujas narys, kad tik prisijungia, nes jie turi vieną mažą problemą jie nori spręsti, jie niekada nenaudoja to dar kartą, jie nori atsakyti jie gauna kaip jis nustato jų užduotis.

Jos nebūtinai būtų suvokti, kad jie galėtų spustelėkite svarstyklės parodyti savo apreciation į komentarą.
Old Birželis 10, 2008, 11:01
Donorų grupės

Default Is it me?

BTW, I don't mean to sound neigiamas, Didžiosios Forumai: DI tiesiog manau, kad net jeigu ji buvo nuoroda (pvz., šalia citata mygtuką), kad būtų labiau akivaizdu.
Old Birželis 10, 2008, 11:07
Administrator Grupė

Default Is it me?

Ok, matau, kaip "gerai rašyti"? "bad post"? piktogramos.

Leiskite man žiūrėti į jį pakeisti, ačiū už gerą idėją.
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.