mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Community News & Čats

Register

Tas man?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 10, 2008, 10:22
Donors Group

Default Tas man?

Tas man vai lielāko daļu pic cilvēki ieguva daudz rep? Kad vairums, ja ne visi ir tikai kādreiz posted vienreiz?
Or am I missing something. Check out there post count.

Old Jūnijs 10, 2008, 10:25
Administrator Group

Default Tas man?

Kas pic?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 10, 2008, 10:32
Donors Group

Default Tas man?

pic?

bet es zinu, ko tu domā, daudzi cilvēki ir augsts rep un zema pastu skaits, es domāju, ka viņi var būt, izmantojot viltus kontus, lai palielinātu rep .. tas varētu izskaidrot daudz neaktīvu kontu too.

Visu savu amatu (I agrāk par 4. Kaut kas dienā .. ka paslīdēja xD) Man ir tikai tikko saņēma vienu.

Negatīvs viena .... Es jūtos nevēlama * cries * haha ..

Bet nopietnu atkal, es domāju, ka tas būtu vieglāk pastu rep, kā vienkārši noklikšķiniet uz "Good comment" vai "Bad Komentārs"

Redzēt, kā cilvēki, ir daudz lielāka iespēja paņemt līdzi kaut ko sliktu un sniedz reputācija, nekā tie ir domāt thats labas atsauksmes, un aiziet pārāk tālu no viņu veids, kā sniegt labu rep.

Labu un sliktu pogas varētu būt laba sistēma.
Old Jūnijs 10, 2008, 10:38
Administrator Group

Default Tas man?

Inactive konti: Dažos apgabalos nepieciešama reģistrācija, vēlas redzēt saites, lai meklētu vai lejupielādēt, ne visi nāk šeit, lai nosūtītu visu dienu.

Arī jūs nevar ļaunprātīgi rep sistēmu, kas jums trūkst ir, ja es rep kādu viņi saņem 30 punktus, kā es esmu admin, ja jūs rep viņiem viņi saņem 1 punktu, lai jūs varat redzēt, tas ir viegli zemu plakātu, kas iegūt augstas rep no tikai viena balss no admin vai MOD.
Old Jūnijs 10, 2008, 10:40
Administrator Group

Default Tas man?

I'd love to skatīt piemērus anyway, vēl abi neesat saistīti ar šiem kontiem ".

Pateicība.
Old Jūnijs 10, 2008, 10:45
Donors Group

Default Tas man?

Haha .. Es nevaru atcerēties nosaukumu es tikai atceros to redzot, I'll saiti uz to nākamreiz, kad es redzu vienu.

Es vēl joprojām domāju, ka Giving Pos. vai neg. rep jābūt vieglāk gan ..
Old Jūnijs 10, 2008, 10:52
Administrator Group

Default Tas man?

Kā tas ir grūti tagad, noklikšķiniet uz svariem un izvēlieties pozitīvi vai negatīvi.

Sistēmas darbojas, daudzi aktīvākie autori ir augsts rep, ja tas ir viss, jo jūs jūtat savu rep nav tik augsts kā jūtat, ka tas būtu es varu jums, ja jūs publicējat daudz noderīgu amatu tā iet uz augšu.
Old Jūnijs 10, 2008, 10:59
Donors Group

Default Tas man?

Jā, bet kāds, kurš zina, ka.

Ja theres jaunajās dalībvalstīs tikai pievienojas, jo viņiem ir viena neliela problēma, viņi vēlas risināšana, viņi nekad lietot atkārtoti, viņi vēlētos atbildēt viņiem, kā to nosaka viņu problēma.

Viņi ne vienmēr apzinās, ka viņi var noklikšķināt mērogos pierādīt to apreciation un komentārus.
Old Jūnijs 10, 2008, 11:01
Donors Group

Default Tas man?

BTW, es nedomāju, lai skaņa noliedzoša, liels forums: DI tikai domāju, ka, pat ja tas saiti (piemēram, blakus citēt poga) tas būtu acīmredzams.
Old Jūnijs 10, 2008, 11:07
Administrator Group

Default Tas man?

Labi, es redzu, kā "labas pastu?" 'bad pastu? " ikonas.

Ļaujiet man pievērsties mainās tā, paldies par laba ideja.
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.