![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy mnie lub też większość ludzi w pic dostał wiele rep? Gdy większość, jeśli nie wszystkie z nich tylko raz wysłana? Or am I missing something. Check out there post liczyć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co pic?
| |||
| |||
| pic? ale wiem, co masz na myśli wiele osób ma wysokie i niskie rep post liczyć, myślę, że może być za pomocą fałszywych kont w celu zwiększenia rep .. to wyjaśnić wiele nieaktywnych kont zbyt. Spośród wszystkich moich postów (kiedyś się w dniu 4. Coś dziennie .. że wypadnięcie xD) Mam tylko otrzymał jeden. Negatywny .... Czuję się niechcianych * cries * haha .. Ale poważne ponownie, myślę, że powinny być łatwiejsze do rep post, wystarczy kliknąć w "Dobry komentarz" lub "Źle komentarz" Widząc, jak ludzie są o wiele bardziej prawdopodobne, aby wybrać się na coś zły oraz reputacji niż mają myśleć thats dobry komentarz, i zbyt daleko idące na ich sposób, aby dać dobre rep. Dobre i złe przyciski byłby dobry system. |
|
| |||
| |||
| Nieaktywne konta: Niektóre obszary konieczność rejestracji, jak aby zobaczyć linki do wyszukiwania i pobierania, nie każdy jest tutaj po wszystkie dni. Również nie można nadużywać rep systemu, czego brakuje, jeśli jest ktoś rep oni dostać 30 punktów, jak ja jestem administratorem, jeśli rep je dostajesz 1 punkt, więc widać nie jest łatwo o niskiej plakat do uzyskać wysokie z rep tylko jeden głos z administratorem lub MOD. |
|
| |||
| |||
| I'd love to patrz przykłady i tak, jak na razie oba nie zostały powiązane z tych rachunków ". Dzięki. |
|
| |||
| |||
| Haha .. Nie pamiętam nazwy I pamiętaj tylko, widząc go, I'll link to następnym razem widzę jeden. I nadal uważam Nadanie poz. lub Neg. rep należy jednak łatwiejsze .. |
|
| |||
| |||
| Jak trudno jest teraz, to kliknij skale i wybierz pozytywne lub negatywne. Systemy działa wiele górę plakaty mają duże rep, jeśli to wszystko, ponieważ uważasz, że twój rep nie jest tak wysokie, jak się czujesz należy Mogę zapewnić, jeśli po części pomocnych stanowisk będzie rósł. |
|
| |||
| |||
| Tak, ale dla kogoś, kto wie, że. Jeśli theres nowego członka, który przyłącza się tylko dlatego, że ma jeden mały problem nie ma rozwiązania, które nigdy nie używać go ponownie, ale jak oni dostać odpowiedź, gdyż ustala ich problem. Oni niekoniecznie zdaje sobie sprawę, że mogą one kliknij skale pokazać ich apreciation o komentarz. |
|
| |||
| |||
| BTW, I don't mean to sound negatywne, great forum: DI po prostu uważam, że nawet jeśli to był link (podobnie jak przy cytatem przycisku) byłoby bardziej oczywiste. |
|
| |||
| |||
| Ok, widzę, jak "dobra wiadomość?" "zła wiadomość? ikon. Pozwól mi patrzeć na jej zmianę, dzięki za dobry pomysł. |