![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Este de mine sau care au cea mai mare parte a oamenilor în pic am o mulţime de rep? Când cele mai multe dacă nu toate, au doar vreodată postat o dată? Sau daca i lipseşte ceva. Verificaţi acolo post conta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce pic?
| |||
| |||
| pic? dar ştiu ce vrei să spui, mulţi oameni au ridicat şi scăzut rep post conta, cred că ele pot fi false, folosind conturile de stimulare a rep .. s-ar explica în mare cantitate de conturi prea inactiv. Dintre toate posturile mele (am folosit pentru a fi pe 4. Ceva .. o zi ca alunecat xD) am primit doar unul. O valoare negativă o .... Mă simt nedorit plinge * * haha .. Dar, serios, din nou, cred că ar trebui să fie mai uşor de post rep, la fel ca în doar să daţi clic pe "Bună comentariu" sau "Bad comment" Cum oamenii sunt mult mai susceptibile de a ridica pe ceva rau si sa dea reputaţie decât să cred că acestea sunt Thats un comentariu, şi merg prea departe de modul lor de a da bune rep. Bună şi Bad butoanele ar fi un sistem bun. |
|
| |||
| |||
| Inactiv conturilor: Unele zone nevoie de înregistrare, la fel ca pentru a vedea link-uri, pentru a căuta sau de a descărca, nu toată lumea vine aici pentru a posta toata ziua. De asemenea, aveţi posibilitatea să nu abuz de rep sistem, ceea ce lipseşte este dacă cineva rep vor fi 30 de puncte ca eu sunt un admin, dacă rep le primesc 1 punct, astfel încât să puteţi vedea ce este de uşor pentru un poster scăzut la te droghezi rep de la doar un vot de la un admin sau MOD. |
|
| |||
| |||
| I-ar plăcea să vezi exemple oricum, astfel cum a fost încă atât de tine nu s-au legat de aceste "contabilitate". Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Haha .. Nu-mi pot aminti numele tocmai am văzut-o amintesc, voi se leagă de aceasta data viitoare când văd unul. Încă mai cred Acordarea Pos. sau neg. rep ar trebui să fie mai uşor, deşi .. |
|
| |||
| |||
| Cum este greu acum, faceţi clic pe scări şi selectaţi pozitive sau negative. Sistemele de lucrări, multe postere sus au ridicat rep, dacă acest lucru este de toate pentru că vă simţiţi rep dvs. nu este la fel de mare ca să te simţi ar trebui să fie Pot să vă asigur, dacă ai o mulţime de post de ajutor de posturi se va duce în sus. |
|
| |||
| |||
| Da, dar pentru cineva care stie asta. Dacă theres a unui nou membru se alatura că doar pentru că au o mica problema pe care vrea rezolvare, ele nu-l folosi, din nou, le place un răspuns, deoarece ele te fixează problema lor. Ei nu ar fi neapărat seama că ar putea să faceţi clic pe scări arăta lor apreciation de comentariu. |
|
| |||
| |||
| BTW, eu nu zic să sune negativ, mare forum: DI doar cred că, chiar dacă aceasta a fost o legătură (la fel ca şi în dreptul de a cita buton) ar fi mult mai evident. |
|
| |||
| |||
| Ok, am văzut, cum ar fi "bun post?" "post de rău?" pictograme. Lasă-mă să mă uit într-o schimbare, mersi pentru o idee bună. |