![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je to mnou, alebo si väčšina ľudí v pic mám veľa rep? Ak väčšina, ak nie všetky majú len niekedy vyslaných raz? Alebo som niečo chýba. Pozrite sa tu post počítať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo pic?
| |||
| |||
| pic? ale já vím, čo máte na mysli, veľa ľudí má vysoké a nízke rep post gróf, myslím, že môžu byť za použitie falošných účtov k zvýšeniu rep .. to by vysvetľovalo veľké množstvo neaktívnych účtov príliš. Zo všetkých mojich pracovných miest (kedysi som sa na 4. Niečo denne .. to vyklouzlo xD) som len jeden. A negatívne .... Cítim nechcené vzkřikne * * haha .. Ale zase vážne, myslím, že by malo byť jednoduchšie post rep, ako len kliknúť na "Dobrý komentár" alebo "Bad Komentáre" Keď ľudia sú oveľa pravdepodobnejšie vyzdvihnúť na niečo zlého a dať povesť, ako si myslíte, že sú na to je dobrý komentár, a príliš ďaleko mimo svoju cestu dať dobrú povesť. Dobré a zlé tlačidla bude dobrý systém. |
|
| |||
| |||
| Neaktívne účty: Niektoré oblasti potrebujú registráciu, si želal, aby odkazy na vyhľadávanie a sťahovanie, nie každý si príde na post po celý deň. Rovnako nemožno zneužívať rep systém, čo chýba, je, keď niekto rep dostávajú 30 bodov, jak jsem admin, keď rep nich dostanú 1 bod, takže môžete vidieť, je jednoduché pre nízke plagátu na získať vysoké zástupca ze len jeden hlas z admin alebo MOD. |
|
| |||
| |||
| To bych rád pozri príklady rovnako, ako doteraz ako ste ktorá nie je viazaná na tieto 'účtovníctva'. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Haha .. I can't remember mená som len spomeniete vidí, uvidíme odkaz na neho nabudúce vidím jeden. Pořád si myslím, dary Pos. alebo Neg. rep by malo byť jednoduchšie keď .. |
|
| |||
| |||
| Ako je ťažké hneď, kliknutí na váhy a zvoliť pozitívny alebo negatívny. Systémov pracuje veľa top plagáty majú vysoké zástupcu, ak je to preto, že si myslíte, že váš rep nie je tak vysoký, ako si myslíte, že by malo byť Môžem Vás uistiť, keď po veľa užitočných miest bude stúpať. |
|
| |||
| |||
| Jo, ale pre niekoho, kto vie. Ak Theres nového člena, ktorý sa pripojí len preto, že má jeden malý problém chcú riešiť, ale nikdy ho použiť znovu, ale ako odpoveď sa dostanú, pretože riešia ich problémy. Mali by nemusela uvedomiť, že by mohli kliknite tarify, aby preukázala svoju apreciation k pripomienkam. |
|
| |||
| |||
| BTW, Nechcem znamená negatívny zvuk, skvelá fóra: DI jednoducho myslím, že aj keby to bol odkaz (napr. u citátom tlačidla) bolo by vhodné. |
|
| |||
| |||
| Dobre, vidím, ako 'dobrý post?' 'bad príspevok?' ikony. Nechaj ma pozrieť sa do zmeny, vďaka za dobrý nápad. |