![]() |
|
| |||
| |||
| Да ли је то мени или су већина људи у ПИЦ је добио пуно реп? Када се већина, ако не и сви имају само икада постед једном? Или сам ја нешто недостаје. Проверите постоји пост цоунт. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Која слика?
| |||
| |||
| ПИЦ? али знам шта хоћеш рећи, многи људи су високе и ниске рипс пост цоунт, мислим да они мај се користе лажне рачуне како би побољшао рипс .. то би објаснити велику количину неактивне рачуне превише. Од свих мојих постова (ја се на 4. Нешто дан .. да ишчашење КСД) Ја сам тек добила један. Негативна једном .... Осјећам нел̌ељених * цриес * хаха .. Али опет озбиљна, мислим да би требало бити лакше пост рипс, како у само кликните на "Гоод цоммент" или "Бад Цоммент" Како су људи много више вероватно да ће подићи на нешто лоше и да даје репутацију него што су то мислити тај добар коментар, а предалеко отићи из својих начин дати добре предст. Добрих и лоших дугмад би бити добар систем. |
|
| |||
| |||
| Неактивне рачуне: Неки подручјима потребна регистрација, као да видите линкове, за претрагу или скидати, не долази овде да свако пост цијели дан. Такође не можете да злоупотребљавају рипс система, оно што недостаје је ако сам некога рипс они добити 30 бодова, као што сам ја админ, ако их се рипс 1 бод, тако да можете видети да је лака за постер на ниским добили високи реп из само један глас од админ или мод. |
|
| |||
| |||
| Волео бих да видим примере Аныуаы, још обоје нисте повезани на ове рачуне '. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Хаха .. Не могу се сетити имена ЈА сећати се виђење само то, да ћу линк да га следећи пут видим један. ЈА па ипак мислити Давање Пос. или нег. рипс иако би требало да буде лакше .. |
|
| |||
| |||
| Како је сада тешко, ви кликнете на вагама и изаберите позитивном или негативном. Системи дела, многи су високи врх плаката рипс, ако је то све зато што се осећате вашег реп није тако висока као што мислите да би требало да буде могу увјеравам вас ако пост многе корисне постове да ће ићи горе. |
|
| |||
| |||
| Да, али за некога ко зна да. Ако Тхереса нови члан придружује да само зато што има један мали проблем ззеле решавања, они никада не користите га више, као што су они добили одговор како да се поправља њихов проблем. Не би се нужно остварити да могу кликнути на вагама морају показати своје апрециатион на коментар. |
|
| |||
| |||
| БТУ, не мислим на звук негативне, велика форуми: ДИ само мислим да чак и ако је то био линк (као што се уз цитат буттон) да би било више очита. |
|
| |||
| |||
| Ок, видим, као што су "добар пост?" 'лош пост? " икона. Пусти ме погледати у промјене, хвала за добру идеју. |