az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Toplum Haber ve Sohbet

Register

Bana mı?

Reply

Konu Araçları
Old 10 Haziran 2008, 10:22
Bağış Grubu

Default Bana mı?

Beni mi veya resim olarak insanların çoğu var temsilcisi bir yeri var mı? Çoğu hepsi değilse sadece bir kez gönderdiniz?
Veya ben bir şey eksik. Check out var saymak sonrası.

Old 10 Haziran 2008, 10:25
Yönetici Grubu

Default Bana mı?

Hangi resim?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 10 Haziran 2008, 10:32
Bağış Grubu

Default Bana mı?

resim?

ama, birçok kişinin yüksek temsilcisi ve düşük mesajlarınızın sayısını var, onlar .. temsilcisi artırmak için yanlış hesapları kullanıyor olabilirsiniz düşünmek ne anlama geldiğini biliyorum çok etkin hesapların miktarının açıklıyor.

Tüm mesajlar (i 4 olmak için kullanılır. Şey bir gün .. xD kaymış) Sadece tek bir aldınız.

Negatif bir .... I * ağlar istenmeyen * haha .. hissediyorum

Ama ciddi, ona temsilcisi sonrası daha kolay olmalı, "Kötü Yorum" tıklayınız "olarak yorum İyi" ya da düşünmek

İnsanların çok daha kötü bir şey üzerinde toplamak olasılığı ve itibar vermek daha da şu iyi bir yorum düşünmek için, görerek ve çok uzaklarda yola gitmesi iyi temsilcisi verin.

İyi ve Kötü düğmeleri iyi bir sistem olacaktır.
Old 10 Haziran 2008, 10:38
Yönetici Grubu

Default Bana mı?

Etkin olmayan hesaplar: Bazı alanlar gibi, indirmek için arama veya bağlantılar için kayıt gerekir, herkesin burada bütün gün sonrası için.

Eğer onları da 1 puan alıyorsunuz temsilcisi, bu nedenle, bu kolay görebilirsiniz Eğer temsilcisi birisi de, 30 puan gibi bir yönetici pm almak da size temsilcisi sistemi istismar edemez, ne eksik bir düşük ilanını için Bir yönetici veya MOD sadece bir oy yüksek temsilcisi almak.
Old 10 Haziran 2008, 10:40
Yönetici Grubu

Default Bana mı?

Zaten örnekleri görmek için, henüz bağlı değil her iki taraf memnun oluruz bu hesapları.

Teşekkürler.
Old 10 Haziran 2008, 10:45
Bağış Grubu

Default Bana mı?

Haha .. Ben sadece onu görmeye hatırlıyorum isimleri hatırlayamıyorum, ben onun yanında zaman bir bakın bağlantı olacaktır.

Hala vermek Knm düşünüyorum. veya neg. temsilcisi olsa .. kolay olmalıdır
Old 10 Haziran 2008, 10:52
Yönetici Grubu

Default Bana mı?

Nasıl zor şimdi, tıklayın ölçekler ve olumlu veya olumsuz seçin.

Sistem çalışır, pek çok üst posterleri yüksek temsilcisi, bu tüm çünkü sizin temsilcisi olarak eğer yararlı gönderilerinizin yukarı gidecek çok yazı olsun ben emin olabilirsiniz gerektiğini hissediyorum gibi yüksek değil hissediyorum.
Old 10 Haziran 2008, 10:59
Bağış Grubu

Default Bana mı?

Evet, ama kim bilir birisi için.

Çünkü onlar, bir daha, onlar gibi olarak düzeltmeleri onların sorunu onlar almak cevap kullanmak asla çözmek istiyorsanız küçük bir sorun varsa, sadece yeni bir üye katıldığında Theres.

Onlar mutlaka ellerinden gelen tıklayın ölçekler yorum kendi apreciation göstermek için farkında değildir.
Old 10 Haziran 2008, 11:01
Bağış Grubu

Default Bana mı?

BTW, Negatif, harika forumlar ses anlamına gelmez: DI Sadece bu bile bir bağlantı (çift tırnak düğmesinin yanındaki) daha açık olacak gibi düşünüyorum.
Old 10 Haziran 2008, 11:07
Yönetici Grubu

Default Bana mı?

Tamam, iyi yazı 'gibi görüyor musun? " 'Kötü sonrası? simgeler.

Bana değişiyor bakmak, iyi bir fikir için teşekkür edelim.
Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından