менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Community News & чат

Register

Is It Me?

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 червня 2008, 10:22
Донор групи

Default Is It Me?

Це я чи більшість людей в ПІК отримала багато Rep? Коли більшість, якщо не у всіх є тільки ніколи Написав один раз?
Або я щось відсутній. Від'їзд є лічильник повідомлень.

Old 10 червня 2008, 10:25
Адміністратор групи

Default Is It Me?

Що картинку?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 10 червня 2008, 10:32
Донор групи

Default Is It Me?

ПІК?

але я знаю, що ви хочете сказати, багато людей високого та низького Rep кол-пост, я думаю, що вони можуть, використовуючи підроблені рахунки для підвищення Rep .. було б пояснити велику кількість неактивних облікових записів теж.

З усіх моїх повідомлень (я була на 4. Что-то день .., що послизнувся XD), я тільки що отримав одне.

Негативний .... Я відчуваю небажаних * крики * Ха-ха ..

Але серйозні знову ж таки, я думаю, що це має бути легше Rep пост, як і натисніть на посилання "Гарний коментар" або "Bad коментар"

Побачивши, як люди мають набагато більше шансів підібрати щось погане і давати репутацію, що вони думають Thats гарний коментар, і заходить надто далеко від їх способу дають гарні респ.

Добре і Бад кнопками буде гарна система.
Old 10 червня 2008, 10:38
Адміністратор групи

Default Is It Me?

Неактивні рахунку: деякі райони потребують реєстрації, хотів би бачити посилання, для пошуку і завантаження, не кожен приходить сюди, щоб додати весь день.

Крім того, ви не можете зловживання Rep системи, що вам не вистачає: якщо я когось вони Rep отримати 30 очок, як я є адміністратором, якщо ви Rep їм, що вони отримують 1 очко, так що ви можете бачити це просто для низьких плакат отримати високу репутацію від тільки один голос від адміністратора або MOD.
Old 10 червня 2008, 10:40
Адміністратор групи

Default Is It Me?

Мені б дуже хотілося побачити приклади У всякому разі, поки ви обоє не пов'язані з цим "Профілі".

Спасибо.
Old 10 червня 2008, 10:45
Донор групи

Default Is It Me?

Ха-ха .. Я не пам'ятаю імен я просто пам'ятаю його, я посилання на нього наступного разу я бачу одне.

Я все ще думаю Давати поз. або отр. Rep має бути легше, хоча ..
Old 10 червня 2008, 10:52
Адміністратор групи

Default Is It Me?

Як це жорсткий зараз, то ви клацаєте ваги і вибрати позитивний чи негативний.

Система працює, багато топ плакати високої Rep, якщо це все тому, що Ви відчуваєте респ не так висока, як ви вважаєте, вона повинна бути, я можу запевнити вас, якщо ви розмістите безліч корисних посаді вона буде рости.
Old 10 червня 2008, 10:59
Донор групи

Default Is It Me?

Так, але для тих, хто знає.

Якщо Theres нових членів, що тільки приєднується тому що вони мають одну маленьку проблему вони хочуть рішення, вони ніколи не використовувати його знову, вони хотіли отримати відповідь як він визначає свої завдання.

Вони не обов'язково розуміти, що вони можуть натисніть масштабах, щоб показати їх apreciation від коментарю.
Old 10 червня 2008, 11:01
Донор групи

Default Is It Me?

До речі, я не хочу звучати негативні, велике форумах: Д. просто думаю, що навіть якщо б це була посиланням (наприклад, поруч з цитатою кнопки) було б більш очевидним.
Old 10 червня 2008, 11:07
Адміністратор групи

Default Is It Me?

Гаразд, я бачу, як "хорошу посаду? "поганий пост? значками.

Дайте мені поглянути на його зміни, спасибі за гарну ідею.
Reply

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.