![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно иве био постинг конце и када Иве отишао проверити Иве направљен без грешке или ако га још има смисла лол нема тамо? ово је / се дешава на мој десктоп, лаптоп и све девојке лаптоп коришћењем различитих интернет везама. Да ли је то само мени или је ово догадја другима као иве видио цеу споменути неки његови постови су избрисани? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те држати објављивања у погрешном форумима, тако да нити су се преселили, обавити претрагу.
| |||
| |||
| Мислим постове? после ћу написати у одговору на питање сомеонес идем и проверити, а његова не постоји? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам исти проблем са постс
| |||
| |||
| Цеу -- хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...сеарцхид=54118 Кано -- хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...сеарцхид=54119 Шта недостаје. Имам само један од избрисан Кано'с постова у последњих недељу дана тако да ми је била само једном. |
|
| |||
| |||
| И постед одговор на два тхреадс кудјеља даыс аго једној бијаше кано питање о Ц и Ц + + сам одговорио на микрофон рекао: "1000 страна: П" |
|
| |||
| |||
| Јесте ли избрисати коментар и одговор на постављене од Лаура? сам рекао: "Ја користио Смилеы спречавања сукоба", и шта после моје си брисати и за оно што разум? |
|
| |||
| |||
| Тај је један. |
|
| |||
| |||
| ахх КК |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пријављена тхреадс | тинкербелл | Цоммуниты Неус & Цхат | 6 | 27 фебруар 2008 06:40 |
| Преселио нитима. | дице14у | Цоммуниты Неус & Цхат | 11 | 19 децембар 2007 18:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |