![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, когато темата е преместена, би било хубаво да знаете, когато темата е била преместена. По този начин мога да го намерите again.and на модератор, който направи това. Благодаря ви .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да търсите в старите постове.
Не престъпление, но ако ти пост в грешния форум, то идва с територията. Персоналът, тук има достатъчно на workload, както и да е, ние не можем да информира всички, къде и защо си конци бяха преместени, изтрити или каквото. Благодарности. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Нишката съм посочите е на инсталация горки идат подир. Въпросът е хардуерна съвместимост свързани. и неговото инсталиране на Windows Vista, но някак си те направи го Линукс и алтернативни на .... Как действа тази работа ... Нейната имат хардуерна съвместимост проблем, така се чувствах Общи хардуерни беше правилният форум |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че може би Терес глоба линия на такива теми, на мястото, където тя трябва или не трябва да бъде
| |||
| |||
| Той е бил пуснат в Windows операционни системи. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проблемът беше като е свързан с Windows операционна система, затова трябва да има първоначално бяха публикувани в Windows операционните системи форум. Дали издаване или разтвор е хардуерен проблем, първоначалната разследване е свързано с OS.
|
| |||
| |||
| Да му не му харесва му наистина не се отговорили на въпроса, където тя е |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това оплакване или наблюдение dice14u?
|
| |||
| |||
| а за наблюдение, ако тя започва pissing почти невероятния модераторите на този форум глоба |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Просто исках ясно както ние ценим всякакви коментари. Що се отнася до Вашия пост относно Vista. Това ме stumped Ще бъда откровен. Хардуер съвместимост? Partition? Вашият предполагам е добър като мината в момента, ще трябва да мислиш за това някои.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |