![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, όταν ένα νήμα μετακινείται, θα ήταν ωραίο να γνωρίζουμε πού το νήμα έχει μεταφερθεί σε. Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να το βρείτε again.and του ελεγκτή που προώθησε. Ευχαριστώ .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να αναζητήσετε τις παλιές σας θέσεις.
Δεν αδίκημα αλλά αν μετά σε λάθος φόρουμ τότε έρχεται με το έδαφος. Το προσωπικό εδώ έχει αρκετό φόρτο εργασίας του, όπως είναι, δεν μπορούμε να ενημερώνει ο καθένας πού και γιατί οι κλωστές είχαν μετακινηθεί, διαγραφεί ή οτιδήποτε άλλο. Ευχαριστώ. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Το νήμα στο οποίο αναφέρομαι είναι os instalation δεινοπαθεί. Το θέμα είναι το υλικό που σχετίζονται με τη συμβατότητα. και την εγκατάσταση των Windows Vista έχει ακόμα κάποιον που θα μετακινηθούν στο Linux και εναλλακτικών os .... πώς αυτό το έργο ... Είναι ένα ζήτημα συμβατότητας του υλικού έτσι ένιωσα γενικού υλικού ήταν το ορθό πλαίσιο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι ίσως Theres μια λεπτή γραμμή αυτών των θεμάτων, όπου θα πρέπει ή δεν πρέπει να
| |||
| |||
| Έχει τεθεί σε λειτουργικά συστήματα Windows. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το πρόβλημα ήταν ότι ήσουν που έχουν σχέση με ένα λειτουργικό σύστημα των Windows, επομένως, θα πρέπει να ήταν αρχικά δημοσιεύτηκε στο φόρουμ για τα λειτουργικά συστήματα Windows. Είτε το θέμα είναι μια λύση ή υλικού θέμα, σας αρχική έρευνα ήταν συνδεδεμένη με το λειτουργικό σύστημα.
|
| |||
| |||
| Ναι, δεν το ήθελε πραγματικά να την ανταποκρίθηκαν στην κατηγορία όπου δεν είναι |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι μια καταγγελία ή μια παρατήρηση dice14u;
|
| |||
| |||
| EH παρατήρηση, όταν ξεκινά από το εκπληκτικό pissing επόπτες του προστίμου αυτού του φόρουμ |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Απλά ήθελε σαφές όπως εκτιμούμε κάθε και όλες τις απόψεις. Όσο για την ανάρτησή σας σχετικά Vista. Διαθέτει stumped Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής. Υλικού; Partition; Ο μαντέψω είναι καλή, όπως η δική μου αυτή τη στιγμή, εγώ θα πρέπει να σκεφτούμε ότι για ορισμένους.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |