![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, kada je preselio thread, bilo bi lijepo da znamo gdje nit je premještena u. Na taj način ne mogu ga pronaći again.and moderator, koji je premješten. Hvala vam .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete pretraživati vaše stare postove.
Bez uvrede, ali ako post u krivom forumu onda dolazi sa teritorije. Osoblje ovdje imam dosta posla a kako je, ne može se izvijestiti o tome gdje svi i zašto su njihovi threads premještena, izbrisana ili slicno. Hvala. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nit sam se odnose na os instalacija woes. Pitanje je kompatibilnost sklopovske opreme vezane. i njegove instalacije sustava Windows Vista još nekako su ga preselili na linux i alternativnih os .... Kako da rade ... Njegova hardverski problem kompatibilnosti pa sam osjetio je bilo opće hardver ispravan forum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je možda theres kaznu line takve teme gdje bi trebala ili ne bi trebao biti
| |||
| |||
| To je bio stavljen u Windows operacijskim sustavima. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problem je što su ti vezane za Windows operacijski sustav, prema tome trebao bi imati izvorno je objavljena u Windows operacijskim sustavima forum. Je li problem ili rješenje je hardverski problem, vaš izvorni upit je vezana za OS.
|
| |||
| |||
| Da nije kao njen njen stvarno uzimajući odgovorio da bez obzira na to gdje je |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li to pritužbu ili promatranje dice14u?
|
| |||
| |||
| eh ako je promatranje počinje pissing od moderatora ovog iznenađujuće finog forum |
|
| |||
| |||
| Quote:
Pravedan ištanje to jasno kao što cijenimo sve povratne informacije. Kao i za vaš post u vezi Vista. It's got me stumped ću biti iskren. Hardverska kompatibilnost? Particije? Vaš pogodak je dobar kao moj trenutno, ja ću da mislim na njega neke.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Preselio iz Blogger za WordPress | evilfantasy | Web Dizajn, Hosting & SEO | 13 | 2. ožujak 2009 12:04 |
| Start izbornik je premješten Pozicija | pudds | Windows Operating Systems | 2 | 1. kolovoz 2008 07:05 |
| Pagefile slučajno premještena .. | Axegrinder | Windows Operating Systems | 6 | 12. studeni 2007 08:32 |
| Preselio HIDDEN mapu i ne mogu ga pronaći. | Cryphyx | Windows Operating Systems | 3 | 13. kolovoz 2007 00:37 |
| Thread Tools | |
| |