![]() |
|
| |||
| |||
| היי כאשר פתיל מועבר, זה יהיה נחמד לדעת איפה פתיל הועברה אל. ככה אני יכול למצוא את זה again.and למנהל מי הזיז את זה. תודה .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לחפש את ההודעות הישנות.
לא אשם, אבל אם אתה לא בסדר לפרסם את הפורום אז זה בא עם הטריטוריה. הצוות יש כאן מספיק של העבודה כפי שהוא, אנחנו לא יכולים להודיע לכולם היכן ומדוע הם העבירו את הפתילים, מחוק או מה שזה לא יהיה. תודה. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| את פתיל אני מתכוון ל OS היא instalation woes. הבעיה היא תאימות חומרה קשורים. וכן את התקנת Windows Vista עדיין משום מה, הם העבירו אותו ל-Linux ו OS חלופיות .... איך זה עובד ... את בעיית תאימות חומרה הרגשתי כל כך כללי חומרה היה הפורום הנכון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב אולי theres קנס של קו כזה של נושאים שבהם הוא אמור או לא אמור להיות
| |||
| |||
| זה היה שמו של מערכות הפעלה ב-Windows. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הבעיה היית נתקל היה קשור עם מערכת ההפעלה Windows, ולכן היא אמורה לקבל במקור פורסמו ב-Windows במערכות הפעלה הפורום. אם הבעיה או פתרון בעיית חומרה, המקורי שלך היה קשור חקר את מערכת ההפעלה.
|
| |||
| |||
| כמו כן, את לא באמת מקבל את הגיב ל לא משנה איפה זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זו תלונה או התבוננות dice14u?
|
| |||
| |||
| אה, אם זה מתחיל תצפית pissing מחוץ מדהים מנהלי פורום זה בסדר |
|
| |||
| |||
| האם לא היה annoyed את התגובה ב המעטה. (זוהי בעיה עם טקסט; רגושי שלה). רק רציתי לנקות אותו כפי שאנו מעריכים כל משוב. לגבי ההודעה שלך לגבי Vista. יש לי stumped בשבילי להיות כנים. תאימות חומרה? מחיצה? הוא מניח שלך טוב כמו שלי, ברגע זה, אני יהיה צריך לחשוב על זה קצת.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |