![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, kai temoje yra perkelta, tai būtų malonu žinoti, kai temoje buvo perkelta į. Tokiu būdu galėčiau jį rasti again.and moderatoriui kuris jį. Ačiū .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs galite ieškoti senų pranešimų.
Ne nusikaltimas, tačiau jei jūs post klaidingą forumas tada ji ateina su teritorija. Personalas čia turi pakankamai darbo krūvį, koks yra, mes negalime informuoti visi apie tai, kur ir kodėl jų temas, buvo perkelti, ištrinti ar bet kokio. Ačiū. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Gija aš kalbu apie tai OS Montavimo bėdas. Klausimas Hardware Compatibility susiję. ir jos diegimas Windows Vista "dar kažkaip jie perkėlė jį į" Linux "ir alternatyvios OS .... kaip tai veikia ... Jo aparatūros suderinamumo problema taip pajutau bendrųjų metalo dirbinių gamyba buvo tinkamas forumas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, galbūt Theres baudos linijos tokios temos, kur jis turėtų ar neturėtų būti
| |||
| |||
| Tai buvo įdėti į "Windows" operacinėms sistemoms. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų problema buvo atsižvelgdamas buvo susijęs su "Windows" operacinės sistemos, todėl iš pradžių turėjo būti išsiųstas į "Windows" operacinės sistemos forume. Ar problema ar sprendimas yra aparatinė problema, jūsų pirminio tyrimo, buvo susiję su OS.
|
| |||
| |||
| Taip jo nėra, kaip jos iš tikrųjų gauti atsakymus į nesvarbu, kur ji yra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra tai, kad skundą ar stebėjimo dice14u?
|
| |||
| |||
| EH stebėjimas, jeigu ji pradedama pissing off nuostabi moderatoriai šios baudos forumas |
|
| |||
| |||
| Citata:
Norėjau matyti, kaip mes vertiname bet ir visus komentarus. Kaip jūsų pranešimą apie Vista. It's got me stumped I'll be honest. Hardware Compatibility? Pasiskirstymo? Jūsų spėjimas yra gera, kaip mano, kad šiuo metu aš turiu galvoti apie jį kai.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Perkelta iš Blogger į Wordpress | evilfantasy | Web Design, Hosting & SEO | 13 | 2 kovas 2009 12:04 |
| Start meniu perėjo pozicija | pudds | Windows "operacinės sistemos | 2 | 1 rugpjūtis 2008 07:05 |
| Pagefile atsitiktinai perkeltas .. | Axegrinder | Windows "operacinės sistemos | 6 | Lapkritis 12, 2007 08:32 |
| Perkelta paslėptą aplanką ir jo negalima rasti. | Cryphyx | Windows "operacinės sistemos | 3 | Rugpjūtis 13, 2007 00:37 |
| Temos įrankiai | |
| |