![]() |
|
| |||
| |||
| Hei, ja pavediens ir pārcelts, tas būtu jauki uzzināt, kur pavediens ir pārcelts uz. Šādā veidā es varu atrast again.and moderatoram kurš ierosināja to. Paldies .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu vari meklēt savu veco posts.
Nav pārkāpums, bet, ja jūs publicējat ar nepareizu forumā, tad tas nāk ar teritoriju. Personāls šeit ir pietiekami daudz darba slodzi, kā tas ir, mēs nevaram informēt visus par to, kur un kāpēc viņu diegi tika pārvietoti, dzēsts vai neatkarīgi. Pateicība. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Pavediens es runāju, ir os montāžas woes. Jautājums ir aparatūras saderību saistītās. un tās instalējot windows vista vēl kaut kā viņi pārcēla to uz linux un alternatīvu os .... Kā tas strādā ... Tās aparatūras saderības jautājumu tā kā es jutos metāla bija pareizs forums |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka varbūt theres smalku līniju šo tēmu, kur tas ir vai nav
| |||
| |||
| Tas tiek īstenots Windows operētājsistēmās. Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problēmu jums bija, kam bija saistīts ar Windows operētājsistēmu, tādēļ to sākotnēji tikuši nosūtīti uz Windows operētājsistēmu forumu. To, vai izdot vai šķīdums ir aparatūras jautājums, jūsu sākotnējā izmeklēšana tika saistīts ar OS.
|
| |||
| |||
| Yeah tā nepatīk tā tiešām kļūst atbildēja no tā, kur tas ir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai, ka sūdzība vai novērojums dice14u?
|
| |||
| |||
| eh novērojums, ja tā tiks pissing off apbrīnojamo moderators šo naudas sodu forums |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tikai gribēju precizēt, kā mēs novērtējam jebkādas un visas atsauksmes. Attiecībā uz jūsu post attiecībā uz Vista. It's got me stumped es būšu godīgs. Aparatūras savietojamību? Partition? Jūsu minējums ir laba kā raktuvi brīdī, man būs domāt par to daži.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |