![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, gdy wątek zostanie przeniesiona, byłoby miło wiedzieć, gdzie ten wątek został przeniesiony do. W ten sposób mogę go znaleźć again.and na moderatora, który przeniósł go. Dziękujemy .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Możesz przeszukać swoje stare posty.
No offence ale jeśli post w złym forum to pochodzi z terytorium. Pracownicy tutaj ma wystarczającej do pracy jak to jest, nie możemy poinformować wszystkich, gdzie i dlaczego ich wątki zostały przeniesione, usunięte lub cokolwiek. Dzięki. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Wątek Mam na to Instalacja woes os. Kwestia zgodności sprzętu jest podobne. i jego instalacji systemu Windows Vista jeszcze w jakiś sposób ich przenieść go do Linuksa i alternatywnych OS .... jak to działa ... Jest to więc problem zgodności sprzętu czułem ogólnego sprzętu była właściwym forum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że może theres grzywny linii takich tematów, gdzie powinny lub nie powinny być
| |||
| |||
| To były wprowadzane w systemach operacyjnych Windows. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problem był posiadające był powiązany z systemem operacyjnym Windows, dlatego powinny mieć pierwotnie została wysłana w systemach operacyjnych Windows forum. Czy problem lub rozwiązanie jest problem sprzętowy, oryginalny dochodzenia związanych z OS.
|
| |||
| |||
| Tak jak jej nie odpowiedziała jej naprawdę zaczyna się bez względu na to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to, że skargi lub obserwacji dice14u?
|
| |||
| |||
| eh obserwacji jeśli zacznie Pissing off niesamowite moderatorzy tego forum grzywny |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Chciałbym jasno jak docenić wszelkie opinie. W odniesieniu do Twojego posta Vista. It's got me stumped I'll be honest. Zgodności sprzętu? Partycja? Twoja odgadnięcia jest dobre, jak kopalnia w momencie będę musiał pomyśleć o pewne.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |