![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, atunci când un fir este deplasat, el ar fi frumos să ştii de unde firul a fost mutat la. În acest fel, pot să-l găsiţi again.and moderatorului care a mutat-o. Multumesc .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi căuta pe vechiul posturi.
Fără supărare, dar în cazul în care le scrii în forum greşit, atunci este vorba de teritoriu. Personalul de aici au ajuns un lucru ce este, nu ne putem informa pe toţi de unde şi de ce a lor fire s-au mutat, şters sau orice altceva. Mulţumesc. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| În şirul Sunt referindu-se la os este instalare woes. Problema este legat de compatibilitate hardware. şi instalarea de Windows Vista încă cumva au mutat-o la linux şi alternative de os .... cum că locul de muncă ... Are o problema de compatibilitate hardware, aşa că am simţit generală de hardware a fost corect forum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că o amendă theres linie de astfel de subiecte de unde ar trebui sau nu ar trebui să fie
| |||
| |||
| A fost pus în sistemele de operare Windows. Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problema a fost cu tine au fost legate de un sistem de operare Windows, prin urmare, ar trebui să iniţial au fost publicate în sistemele de operare Windows forum. Dacă problema sau soluţie este o problemă de hardware, original de cercetare a fost legate de sisteme de operare.
|
| |||
| |||
| Da, sa nu vrea sa-adevăr obtinerea a răspuns la nici o problemă în cazul în care este |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este că o reclamaţie sau o observaţie dice14u?
|
| |||
| |||
| eh observare în cazul în care acesta începe pissing off uimitor de moderatori a acestui forum de bine |
|
| |||
| |||
| Citat:
Aşa a vrut-o clar ca apreciem orice fel de feedback. Ca de post cu privire la Vista. Este scris m-stumped Voi fi sincer. Compatibilitatea hardware? Partiţie? Ghici dvs. este un bun ca al meu în momentul de faţă, eu va trebui să-l cred pe unii.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |