![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, kedy sa presťahoval vlákno, bolo by pekné vedieť, kde je vlákno bol presunutý do. Tak môžem nájsť again.and moderátora, ktorý sa presťahoval. Děkuji ..
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Môžete hľadať svoje staré príspevky.
Žiaden trestný čin, ale ak vám príspevok na zlom fóre, potom príde s týmto územím. Pracovníci tu mať dosť pracovné, pretože sa nemôžeme informovať každého o tom, kde a prečo sa ich vlákna boli premiestnené, zrušené alebo čokoľvek. Vďaka. Môj systém: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Vlákně jsem se s odkazom na os inštalácie ťažkosti. Táto otázka je hardware kompatibilita súvisiace. a jeho inštaláciu systému Windows Vista ešte nejako sa presťahovali ju na linux a alternatívne os .... Ako to funguje ... Jeho hardvérovej kompatibility problém tak som sa cítil železiarskeho bolo správne fórum
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Myslím, že snad Theres jemné línie takých tém, kde by mal alebo nemal byť
|
|||
|
|||
|
To bola zaradená do operačných systémov Windows. Vďaka.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Problém s ste bol v spojení s operačným systémom Windows, a preto by mal mať pôvodne vyslaný v operačných systémoch Windows fóre.
Či je problém, alebo riešenie je hardvérový problém, váš pôvodný dotaz bol v súvislosti s OS.
|
|
|
|||
|
|||
|
To nie je ako jeho jej získanie naozaj reagovali na žiadnom ohľadu na to, kde je
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Je to, že sťažnosť alebo pozorovania dice14u?
|
|
|
|||
|
|||
|
eh pozorovanie, ak sa začne chcaní z úžasnej moderátor tejto pokuty fórum
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Len chcel, bolo jasné, ako oceniť všetky námety. Ako pre svoj príspevok týkajúci Vista. Je mi pne budem úprimný. Hardwarová kompatibilita? Oblasť? Váš odhad je dobrý ako já v túto chvíľu budem musieť myslieť na to niektorí.