![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, када је преселио тхреад, било би лепо да знамо где нит је премештена у. На тај начин не могу га пронаћи агаин.анд модератор, који је премештен. Хвала вам .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете претраживати ваше старе постове.
Без увреде, али ако пост у кривом форуму онда долази са територије. Особље овде имам доста посла а како је, не може се обавестити о томе где сви и зашто су њихови тхреадс премештена, избрисана или слицно. Хвала. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Нит сам се односе на ос инсталација уоес. Питање је компатибилност склоповске опреме везане. и његове инсталације система Уиндоус Виста још некако су га преселили на Линукс и алтернативних ос .... Како да раде ... Његова хардверски проблем компатибилности па сам осјетио је било опште хардвер исправан форум |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је можда Тхереса казну лине такве теме где би требало или не би требао бити
| |||
| |||
| То је био стављен у Уиндоус оперативним системима. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проблем је што су ти везане за Уиндоус оперативни систем, према томе требало би да има изворно је објављена у Уиндоус оперативним системима форум. Да ли је проблем или решење је хардверски проблем, ваш изворни упит је везана за ОС.
|
| |||
| |||
| Да није као њен њен стварно узимајући одговорио да без обзира на то где је |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је то жалбу или посматрање дице14у?
|
| |||
| |||
| ех ако је посматрање почиње писсинг од модератора овог иненађујуће финог форум |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Праведан оскудица то јасно као што ценимо све повратне информације. Као и за ваш пост у вези Виста. Ит'с гот ме стумпед ћу бити искрен. Хардверска компатибилност? Партиције? Ваш ударити је добар као мој тренутно, ја ћу да мислим на њега неке.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Преселио из Блоггер за УордПресс | евилфантасы | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 13 | 2 март 2009 12:04 |
| Старт мени је премештен Позиција | пуддс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 1 аугуст 2008 07:05 |
| Пагефиле случајно премештена .. | Аксегриндер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 12 новембар 2007 08:32 |
| Преселио Хидден фолдер и не могу да га пронађу. | Црыпхыкс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 13 аугуст 2007 00:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |