![]() |
|
| |||
| |||
| Hey bir iplik taşınır, bu ipliği taşındı bilmeniz için güzel olacaktır. Bunu kimin taşındı Moderatör again.and bulmak elde edebilirsiniz. Size teşekkür ederim .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen eski mesajlar arayabilirsiniz.
Hayır suç ama yanlış foruma bu bölge ile gelir Eğer sonradan o zaman. The staff burada yeterli bir iş olarak bu, bizim herkes haberdar değil var nerede ve neden onların ipliği, taşınmış veya silinmiş neyse. Teşekkürler. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Bu iplik i OS instalation uzun uzun dert atıfta duyuyorum. Sorun donanım uyumluluğu ilgili. ve yükleme Windows Vista henüz bir Linux ve alternatif OS .... bunu taşındı nasıl çalışır ... Bu bir donanım uyum sorunu öylesine i genel donanım hissettim doğru forumu oldu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben belki de düşünmek bu konu ince bir çizgi Theres nerede veya olmamalıdır
| |||
| |||
| Bu Windows işletim sistemleri koymak oldu. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir Windows işletim sistemi ile ilgili olduğunu sahip olan sorun, bu nedenle başlangıçta Windows işletim sistemleri forumda yayınlanmıştır olmalıdır. İster sorunu veya çözümü orijinal arama OS ile ilgili bir donanım sorunu var.
|
| |||
| |||
| Evet onun değil gerçekten olursa olsun cevap almak nerede gibi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bir şikayet veya bir gözlem dice14u?
|
| |||
| |||
| ha gözlem eğer bu güzel forumun muhteşem moderatörleriyle kapalı pissing başlar |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Sadece istedim olarak biz teşekkür ederiz açık tüm geribildirim. Gönderiniz Vista konusunda gelince. Bu beni dürüst olacaksınız stumped's got. Donanım uyumluluğu? Partition? Sizin tahmin şu anda iyi olarak benim, ben biraz üzerinde düşünmek gerekecektir.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |