![]() |
|
| |||
| |||
| Έι, Σύμφωνα Quick Links> Το προφίλ μου Theres κάτι που ονομάζεται "Δημόσιες Ομάδες" Τι είναι αυτό; «Δεν είμαι μέλος σε κανένα, απλά είμαι περίεργος να ![]() Ευχαριστώ, Ollie
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχουμε αυτές τις ομάδες. Οι μόνες ομάδες που χρησιμοποιούμε εδώ mods / admins και κάποιες ειδικές ομάδες εμπειρογνωμόνων για malware κλπ. .. Πρόσκληση μόνο. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.
|
| |||
| |||
| Oh ok, κι έτσι είναι ένα αχρησιμοποίητο φόρουμ πρότυπο τύπου πράγμα;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Οχι, σε ορισμένα φόρουμ, υπάρχει η δυνατότητα να ενταχθούν άλλα δημόσια διαθέσιμες ομάδες. Είναι απλά κάτι το οποίο δεν αισθάνεται χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή, και δεν έχει σκοπό την απόκρυψη για να το πω έτσι. Δεν γνωρίζω καμία ενεργά φόρουμ που το χρησιμοποιούν.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ναι, αυτό είναι που πραγματικά εννοούσα ... Ευχαριστώ για clearin μέχρι
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόσβαση Vista Public Folder Μέσω Μπορείτε Iphone (wifi); | sunnyatscot | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 28 Σεπτεμβρίου 2009 23:54 |
| Ρύθμιση και Answering Δημόσιας Email | REW | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 11 Ιουν 2009 09:28 |
| Wi-Fi Ασφαλείας - Χρήση δημόσιων δικτύων | Blackrock | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 30 Απρ 2009 13:47 |
| Από την εγκατάσταση του SP1 Δημόσιας Μουσική Εικονίδιο Άλλαξε | tekp | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 8ο Σεπ 2008 23:38 |
| Μπορώ να σταματήσει αυτόματα τον υπολογιστή μου από τη σύνδεση με ένα δημόσιο δίκτυο; | buuuddy | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 20 Ιουλ 2008 14:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |