![]() |
|
| |||
| |||
| היי, תחת קישורים מהירים> הפרופיל שלי theres דבר שנקרא "קבוצות ציבורי" מה זה? אני לא חבר של כל, אני פשוט שמח להיות חטמני ![]() תודה, אולי
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין לנו קבוצות כאלה. רק כאן אנו משתמשים קבוצות mods / מנהלים ועוד כמה קבוצות מיוחדות עבור תוכנות זדוניות מומחים וכו '.. הזמנות בלבד. מצב זה עשוי להשתנות בעתיד.
|
| |||
| |||
| אה בסדר, אז זוהי תבנית סוג בשימוש בפורום הזה?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| לא, על כמה פורומים יש אפשרות להצטרף לקבוצות אחרות זמינים לציבור. זה פשוט לא משהו שאנחנו מרגישים שאנחנו צריכים בשלב זה, וזה לא היה מוסתר מ להציג כביכול. אני לא מודע לכל הפורומים כי פעיל להשתמש בו.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| כן זה מה שהתכוונתי באמת ... תודה clearin את זה
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| גישה Vista Public Folder דרך אתה Iphone (WiFi)? | sunnyatscot | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 28 ספטמבר 2009 23:54 |
| קביעת תצורה ו מענה ציבור דוא"ל | Rew | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | 11th יוני 2009 09:28 |
| Wi-Fi אבטחה - באמצעות רשתות ציבוריות | blackrock | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -30 לאפריל 2009 13:47 |
| מאז התקנת SP1 ציבור מוסיקה אייקון השתנה | tekp | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 8 ספטמבר 2008 23:38 |
| האם אני יכול להפסיק את המחשב באופן אוטומטי את החיבור אל רשת ציבורית? | buuuddy | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 20 יולי 2008 14:03 |
| שרשרת כלים | |
| |