![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei, Pagal Quick links> Mano profilis Theres dalykas, vadinama "visuomenės grupės" Kas tai yra? Nežinau nė vienos valstybės, I'm just being smalsus ![]() Ačiū, Ollie
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mes neturime tokių grupių. Tik grupes mes naudojame čia mods / admins ir kai kurių specialiųjų grupių ekspertų kenkėjiškų programų ir tt .. Pakvietimu. Tai gali pasikeisti ateityje.
|
| |||
| |||
| Oi Gerai, taigi nepanaudotų forumas šabloną tipo ką?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ne, dėl kai kurių forumų, yra galimybė prisijungti prie kitų viešai grupes. Tai tiesiog ne tai, ko mes manome, mums reikia tuo momentu, ir jis nebuvo paslėptas nuo mano, kad kalbėti. Aš ne apie bet kokius forumus, kad aktyviai jį naudoti.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Yeah That's what I reiškė tikrai ... Ačiū už clearin it up
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Prieiga Vista Public Folder Through You iPhone (WiFi)? | sunnyatscot | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | 28 rugsėjis 2009 23:54 |
| Konfigūravimas ir atsakyti į visuomenės paštas | REW | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 0 | Birželis 11, 2009 09:28 |
| Wi-Fi "saugumas - naudoti viešųjų tinklų | Blackrock | Networking, Modems & VoIP | 1 | Balandis 30, 2009 13:47 |
| Įdiegus SP1 Visuomenės Muzika Ikona Pakeista | tekp | Windows "operacinės sistemos | 1 | 8 rugsėjis 2008 23:38 |
| Galiu nutraukti Mano kompiuteris automatiškai prijungti prie viešojo telekomunikacijų tinklo? | buuuddy | Networking, Modems & VoIP | 1 | 20 liepa 2008 14:03 |
| Temos įrankiai | |
| |