![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, Podľa Rýchle odkazy> Môj profil Theres vec s názvom "Verejné Skupiny" Čo to je? Nie som členom žiadnej, som zrovna slídivý ![]() Vďaka, Ollie
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemáme takéto skupiny. Jedinou skupín využívame tu mods / admins a niektoré špeciálne skupiny odborníkov, malware atď .. Pozvanie. To môže v budúcnosti zmeniť.
|
| |||
| |||
| Ach jo, tak je to nevyužitá fórum šablóny typu vec?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nie, na niektorých fórach existuje možnosť pripojiť ďalších verejne dostupných skupín. Je to jednoducho nie je niečo, čo si musíme na chvíľu, a nebolo skryté pred cieľom, aby som tak povedal. Já nejsem vedomý žiadnych fórach, že sa aktívne používať.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jasne, že to, čo som myslel vážne ... Vďaka za clearin to