![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, З швидкої посилання> Мій профіль Theres що називається "Громадські групи" Що це означає? Я не є членом якої-небудь, я просто бути носатий ![]() Спасибі, Оллі
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У нас немає таких груп. Тільки групи ми використовуємо тут Mods / адміністраторів і деяких спеціальних груп для шкідливих програм експерти т.д. .. Тільки за запрошеннями. Це може змінитися в майбутньому.
|
| |||
| |||
| Oh OK, так що невикористані форуму тип шаблону річ?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ні, на деяких форумах є можливість приєднатися до інших загальнодоступних груп. Це просто не те, що ми відчуваємо, що потрібно в даний момент, і воно не було приховано від очей, так би мовити. Я не в курсі будь-яких форумах, які активно його використовувати.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Так ось що я мав на увазі насправді ... Дякуємо за clearin його
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Доступ Vista папок Through You Iphone (WiFi)? | sunnyatscot | General Software чат | 0 | 28 вересня 2009 23:54 |
| Налагодження та опитування громадської Email | Rew | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 11 червня 2009 09:28 |
| Wi-Fi Security - використання суспільних мереж | Blackrock | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 30 квітня 2009 13:47 |
| Після установки SP1 громадської музика Змінено іконка | tekp | Операційні системи Windows | 1 | 8 вересня 2008 23:38 |
| Чи можна відключити комп'ютер від автоматичного підключення до мережі загального користування? | buuuddy | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 20 липня 2008 14:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |