![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Miloval jsem účast v soutěži pro grafickou kartu, to bylo 12 liber dobře, i když jsem ztratil to Spencer (gratulace mate! Zamkli hlavní téma, než jsem měl šanci na odpověď. Naději vás těšit karty ) ...Ale je to ještě trochu času na soutěžích a jsem si jistý Dave / alex by rád nějaké návrhy, jak nabídnout jako odměnu, a dokonce i náměty na další typy soutěží, nebo jak to by mohlo být lepší. :) Chtěl bych vidět soutěž o pěkné sledovat - 20 ", nízká doba odezvy (např. 2 nebo 4ms ) A já bych rád, pokud by bylo stejné jako poslední - o 50 vstupenek na asi 4 libry každý s jedním z vítězných letenky zdvihne kouzlo cizinec vstupenky volicích zařízení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Něco se v potrubí již.
| |||
| |||
| Wow! Způsob, jak se nám nadšen a nechá nás nejistotě po dobu 2 týdnů (minimálně), Dave! |
|
| |||
| |||
| On byl ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo! Ha! Já vím, a nemusíte ........ já vím a vy ne. Tak trochu. Netrpělivost je díky Já vím, ale jste všichni budeme muset počkat. Zaručeno, že to bude dobrý.
|
| |||
| |||
| Mělo by se vzbudí spoustu zájem určitě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lépe být dobře vaši podřízení těchto velkých slibů
| |||
| |||
| yay více soutěží! :) je dát mi šanci udržet analyzuje podivné, že krabice a rukou (a myslím, že jeho ruka ... ale nikdy nevíte s mimozemšťany), které se objevují v suddently obrazovce najít, kdo je vítězem ... ale i dont zárukou dobrého výsledku ...= p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chci Bendy násilník od bulleyes jako běžet až
| |||
| |||
| ......... Vezmi mě do svého vůdce.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Soutěž o náhradě | Boojie | Společenství Novinky a chat | 5 | 28.srpna 2009 09:43 |
| Soutěže Nápady? | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 4 | 7. srpna 2007 11:16 |
| Thread Nástroje | |
| |