![]() |
|
| |||
| |||
| Αγαπούσα που συμμετέχουν στο Ανταγωνισμού για την κάρτα γραφικών, ήταν £ 12 τον κόπο παρόλο που έχασε στο Spencer (congrats mate! Θα κλειδωθεί το κύριο θέμα πριν είχα την ευκαιρία να απαντήσει. Ελπίζω να απολαύσετε την κάρτα ) ...Αλλά ήρθε η στιγμή για μερικούς ακόμα αγώνες και είμαι βέβαιος Dave / alex θα αγάπη ορισμένες προτάσεις για το τι πρέπει να προσφέρουν ως δώρο, ακόμα και προτάσεις για τα άλλα είδη αγώνων ή πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί. :) Θα ήθελα να δω έναν διαγωνισμό για ένα ωραίο παρακολουθεί - 20 ", χαμηλό χρόνο απόκρισης (όπως είναι το 2 ή 4ms ) Και θα ήθελα να είναι ευτυχής εάν ήταν η ίδια όπως η τελευταία - περίπου 50 εισιτήρια σε περίπου £ 4 κάθε μία κερδίζοντας εισιτήριο έλκονται από το μαγικό εισιτήριο αλλοδαπός επιλογέα συσκευή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχει κάτι που έχει ήδη στα σκαριά.
Είναι πρόκειται να είναι biggie! 1η, 2η, 3η και 2 επιλαχών βραβεία. Σας περιμένουμε μέχρι το νέο έτος, Δεκέμβριος είναι μια δαπανηρή και απασχολημένος μήνες ως έχει. Αυτό είναι όλα να σας. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Wow! Τρόπος για να μας ενθουσιασμένοι και μας αφήσει dangling για 2 εβδομάδες (τουλάχιστον), ο Dave! |
|
| |||
| |||
| Αυτός ο ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι! Χα! Το ξέρω και δεν ξέρω ........ και δεν σας. Λοιπόν, κάπως. Ανυπομονησία είναι μια αρετή που γνωρίζω, αλλά είστε όλοι θα πρέπει να περιμένουμε. Εγγυημένη, είναι θα είναι καλό.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλύτερα να σου κάνει καλό τώρα αυτές τις μεγάλες υποσχέσεις
| |||
| |||
| Yay πιο αγώνες! :) θα μου δώσει κάποιες περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσουν την ανάλυση ότι παράξενο κουτί και το χέρι (αλλά νομίζω ότι το ένα χέρι ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τους αλλοδαπούς) ότι suddently εμφανίζονται στην οθόνη, για να βρει ποιος είναι ο νικητής αλλά ... i dont εγγύησης κάθε καλό αποτέλεσμα ...= p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θέλω ένα bendy νταής από bulleyes ως πορεία
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανταγωνισμός Επιστροφή | Boojie | Κοινότητας Νέα & Chat | 5 | 28 Αυγούστου 2009 09:43 |
| Ανταγωνισμός Ιδέες; | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 7 Αυγ 2007 11:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |