![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja ljubio sudjeluje u natjecanju za grafičke kartice, to je bio 12 £ dobro proveo iako sam izgubio na Spencer (mate Congrats! Su zaključana glavnim temu prije nego sam imala priliku da odgovori. Nadamo se da ćete uživati u kartici ) ...Ali to je vrijeme za neke više natjecanja i siguran sam Dave / alex bi ljubav neke prijedloge o tome što za ponuditi, kao nagradu, pa čak i sugestije na druge vrste natječaja ili kako ono bi moglo biti eventualno poboljšala. :) Htio bih pogledati natječaj za lijep monitor - 20 ", niski odziva (kao 2 ili 4ms ) I ja bih rado ako je isti kao i zadnji - oko 50 ulaznice na oko £ 4 svaki sa jednim dobitnu kartu izdvajali iz čarobne izvanzemaljac kartu selektor uređaj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima nešto u cjevovod već.
| |||
| |||
| Wow! Način kako nas uzbuđeni i ostavite nam klimanje za 2 tjedna (barem), Dave! |
|
| |||
| |||
| On je bio ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da! Ha! Znam i ne znam ........ a vi ne. Pa, kinda. Nestrpljivost je vrlina znam, ali ti si sve će morati pričekati. Garantirano, to će biti dobra.
|
| |||
| |||
| Trebao bi uzmutiti dovoljno interesa za siguran. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bolje biti dobro sada vaš izradu ovih velikih obećanja
| |||
| |||
| yay više natječaja! :) Internet popuštanje mene neki više šanse da analizira čudno da kutija i da ruku (dobro mislim njegova ruka ... ali nikad ne znate s stranaca) koje se pojavljuju u suddently zaslonu da biste pronašli tko je pobjednik ... ali ja dont bilo koja jamče dobar rezultat ...= p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio bih bendy svađati s bulleyes kao pritrčati
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |