![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Imádtam részt a competiton a grafikus kártya, ez 12 £ jól töltötte bár én elveszett Spencer (Congrats haver! Zárva azok a fő téma, mielőtt még esélye, hogy választ adjon. Élvezni fogja a kártya ) ...De az idő még vitatja, és biztos vagyok benne, Dave / Alex Szeretnék néhány javaslat, hogy mit kínál, mint egy díjat, és még javaslatokat más típusú versenyeken, vagy milyen dolgokat lehet javítani. :) Szeretném megnézni a versenyt egy szép monitor - 20 ", az alacsony válaszidő (mint 2 vagy 4ms ), És én boldog lennék, ha ez ugyanaz, mint az utolsó - mintegy 50 jegy körülbelül 4 £ minden egy nyerő jegy húzta a mágia külföldi menetjegy választókapcsolókat készüléket. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van valami a csővezeték már.
| |||
| |||
| Wow! Módja, hogy mi izgatott minket, és hagyjuk lógó 2 hétig (legalább), Dave! |
|
| |||
| |||
| He he ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen! Hah! Én tudom, és nem ........ én tudom, és te nem. Nos, kinda. Türelmetlenség a alapján tudom, de te minden fog várni. Garantált, hogy ez lesz a jó.
|
| |||
| |||
| Meg kell felszít sok érdekes biztos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jobb, ha most a jó, hogy ezeket a nagy ígéretek
| |||
| |||
| yay több versenyen! :) hogy adjon nekem még egy kis esély, hogy elemezze, hogy a doboz, és hogy idegen kéz (és azt hiszem, hogy egy kéz ... de sosem tudom, a külföldiek), hogy suddently jelenik meg a képernyőn, hogy ki a győztes ... de én dont garancia minden jó eredmény ...= p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt akarom, a görbe a Bully bulleyes a belebotlik
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Verseny visszatérítés | Boojie | Közösségi Hírek & Chat | 5 | Augusztus 28, 2009 09:43 |
| Verseny Ötletek? | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 7. augusztus 2007 11:16 |
| Téma eszközök | |
| |