![]() |
|
| |||
| |||
| אהבתי את השתתפותה competiton עבור כרטיס המסך, זה היה טוב £ 12 שבילה אף אני איבדתי את ספנסר (congrats חבר! הם נעולים את הנושא העיקרי, לפני שהיה לי סיכוי לענות. מקווה שאתה נהנה הכרטיס ) ...אבל כמה זמן עוד תחרויות ואני בטוח דייב / אלכס היה אוהב כמה הצעות על מה להציע בתור פרס ואפילו הצעות על סוגים אחרים של תחרויות או איך דברים יכולים להיות משופרים. :) אני רוצה לראות תחרות יפה לפקח - 20 ", זמן תגובה נמוך (כמו 2 או 4ms ) וכן אשמח אם זה היה זהה האחרון - 50 כרטיסים בערך בשעה 4 £ כל אחת עם הכרטיס הזוכה משכו את הקסם הזר כרטיס בורר התקן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש משהו בתוך צינור כבר.
| |||
| |||
| וואו! הדרך להגיע אלינו מתרגש ותעזוב אותנו dangling ל 2 שבועות (לפחות), דייב! |
|
| |||
| |||
| הוא, הוא ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן! אה! אני יודע ואתה לא ........ אני יודע ואתה לא. ובכן, די. חוסר סבלנות היא סגולה אני יודע, אבל אתה כל תצטרך להמתין. מובטח, זה הולך להיות אחד טוב.
|
| |||
| |||
| זה צריך לעורר הרבה עניין על בטוח. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כדאי שזה יהיה טוב עכשיו את ביצוע הבטחות אלה גדול
| |||
| |||
| yay יותר תחרויות! :) זה נותן לי קצת יותר סיכוי לשמור על ניתוח זה מוזר כי תיבת היד (טוב, אני חושבת על יד ... אבל אתה אף פעם לא יודע עם חיזרים) כי suddently מופיעים על המסך כדי למצוא מי הוא המנצח ... אבל אני dont כל להבטיח תוצאה טובה ...= P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רוצה להפחיד bendy מ bulleyes כמו לרוץ למעלה
| |||
| |||
| ......... קח אותי אל המנהיג שלך.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |