![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man patinka dalyvauti ir grafikos plokštę competiton, buvo £ 12 ir praleido net aš prarado Spenceris (keep mate! Jie užrakinta pagrindinė tema iki turėjau galimybę atsakyti. Hope you enjoy kortelė ) ...Bet atėjo laikas, kai daugiau konkursų ir aš tikiu, kad Dave / Aleksas mielai keletą pasiūlymų apie tai, ką pasiūlyti, kaip prizą ir net pasiūlymų dėl kitų rūšių varžybose, arba kaip ką būtų galima tobulinti. :) Norėčiau pamatyti ir gražus stebėti konkurenciją - 20 ", mažas reakcijos laikas (pvz 2 ar 4 ms ) Ir būčiau laimingas, jei jis buvo kaip paskutinis - apie 50 paties bilietus apie £ 4 su vienu laimi bilietą paimta iš svetimų bilietas Magic selektoriaus įrenginys. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra kažkas jau vamzdynų.
| |||
| |||
| Wow! Būdas gauti mums malonu ir palieka mus kabančios 2 savaites (bent jau), Dave! |
|
| |||
| |||
| He he ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah! Cha! Aš žinau, o tu ne ........ aš žinau, o tu ne. Na, kinda. Nekantriai yra remiantis aš žinau, bet jūs visi gonna teks palaukti. Garantuotas, It's gonna be a good one.
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Geriau būti geras dabar Jums už šių didelių pažadų
| |||
| |||
| Yay daugiau varžybos! :) tai suteikia man daugiau šansų išsaugoti analizei, kad keistą dėžutę ir, kad ranka (ir manau, kad jo ranka ... bet jūs niekada nežinote, su užsieniečių), kurie suddently rodomi ekrane sužinoti, kas yra nugalėtojas ... but i dont garantuoti bet geras rezultatas ...= P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noriu prekiauti kreivais suteneris nuo bulleyes kaip skaičiuoti iki
| |||
| |||
| Citata:
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |