![]() |
|
| |||
| |||
| Man patika piedalās competiton uz grafikas karti, tas bija 12 £ labi pavadīts kaut arī es zaudēto Spencer (congrats mates! Tie aizslēgts galvenais temats, pirms man bija iespēja atbildēt. Ceram, ka jūs karti ) ...Bet tas laiks dažiem vairāk apstrīd, un es esmu pārliecināts, Dave / Alex mīlu daži ieteikumi par to, ko piedāvāt kā balvu, un pat ieteikumus par cita veida sacensībās, vai to, kā šis, iespējams, varētu uzlabot. :) Es gribētu redzēt konkursu par jauku Monitor - 20 ", zems reakcijas laiks (piemēram, 2 vai 4ms ), Un es labprāt, ja tas bija tāds pats kā pēdējais - aptuveni 50 biļetes par apmēram £ 4, katrs ar vienu uzvarētāju biļeti izvilkts no burvju ārvalstnieka biļeti selektora ierīci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir kaut kas cauruļvads jau ir.
| |||
| |||
| Wow! Veids, kā iegūt mums satraukti un atstāj mūs dangling 2 nedēļas (vismaz), Dave! |
|
| |||
| |||
| He he ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah! Ha! Es zinu, un jums nav ........ es zinu, un jums nav. Nu, kinda. Nepacietība ir dēļ es zinu, bet jūs visi gonna jāgaida. Garantēti, tas ir gonna ir labs.
|
| |||
| |||
| Būtu maisīt līdz lielu interesi for sure. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labāk labs tagad jūsu pieņemšanas šie lielie solījumi
| |||
| |||
| Yay vairāk sacensībās! :) tas dod man lielāka iespēja saglabāt analizējot, ka dīvaini, kārbā un ka ar roku (Nu es domāju, ka tās rokas ... bet jūs nekad nezināt, ar ārvalstniekiem), kas suddently parādās ekrānā, lai uzzinātu, kurš ir uzvarētājs ... bet i dont garantija kāds labs rezultāts ...= p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i want bendy kauslis no bulleyes kā gatavojoties
| |||
| |||
| Quote:
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |