![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Uwielbiałem uczestniczących w competiton dla karty graficznej, to £ 12 oraz wypalonego choć straciłem do Spencer (congrats mate! One zablokowane głównym tematem zanim miałem szansę, aby odpowiedzieć. Hope you enjoy karty ) ...Ale nadszedł czas na kilka konkursów i jestem pewien Dave / Alex chcielibyśmy pewne sugestie co do zaoferowania jako nagrodę, a nawet sugestie dotyczące innych rodzajów zawodów, czyli jak to można poprawić. :) Chciałbym zobaczyć konkurs na miły monitor - 20 ", niski czas reakcji (np. 2 lub 4ms ) I byłbym zadowolony, jeśli była taka sama jak ostatnio - około 50 biletów na około £ 4 z każdej wygranej bilet zabrany z magii cudzoziemca bilet wyboru urządzenia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest coś w rurociągu już.
| |||
| |||
| Wow! Droga do nas podekscytowany i pozostawia nas dangling za 2 tygodnie (co najmniej), Dave! |
|
| |||
| |||
| He he ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah! Ha! Wiem i nie wiem ........ i nie. Well, kinda. Niecierpliwość jest racji wiem, ale you're gonna wszyscy musieli czekać. Gwarancja, to będzie dobry.
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lepsze jest dobre teraz swój podejmowania tych wielkich obietnic
| |||
| |||
| yay więcej konkursów! :) to daje mi więcej szans na bieżąco analizując dziwne, że pole wyboru, i że strony (i myślę, że jego ręki ... ale nigdy nie wiesz z cudzoziemców), które suddently wyświetlane na ekranie, aby znaleźć, kto jest zwycięzcą ... ale ja dont żadnych gwarancji dobrego wyniku ...= p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I want a bendy Bully z bulleyes jako podbiec
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |