![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am iubit-participante la competiton pentru placă grafică, acesta a fost de £ 12 petrecut bine, chiar dacă am pierdut la Spencer (Congrats amice! Au blocat principalul subiect înainte am avut şansa de a răspunde. Sperăm să vă bucuraţi de carte ) ...Dar e timpul pentru ceva mai multe concursuri si sunt sigur Dave / Alex-ar place unele sugestii cu privire la ceea ce a oferit ca un premiu, chiar şi sugestii cu privire la alte tipuri de concursuri, sau cum lucrurile ar putea fi îmbunătăţită. :) Aş dori să văd un concurs pentru o frumoasă monitor - 20 ", redus timpul de răspuns (ca de exemplu 2 sau 4ms ) Şi Aş fi fericit dacă aceasta a fost la fel ca la ultima - de aproximativ 50 de bilete de la aproximativ 4 £ fiecare cu un bilet câştigătoare extrase din magic extraterestru bilet selectorul de aparat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Există ceva în conducte deja.
Va fi o mare lucru! 1, 2, 3 şi 2 alergător până premii. Suntem în aşteptare până la Anul Nou, decembrie este o luna de scumpe şi ocupat, astfel cum este. Asta e tot ce vă achiziţie. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Wow! Mod de a ne excitat şi ne lase bălăbăneală timp de 2 săptămâni (cel puţin), Dave! |
|
| |||
| |||
| El a ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da! Ha! Ştiu şi nu ştiu ........ si tu nu. Ei bine, cam. Nerăbdare este o virtute Stiu, dar tu esti tot va trebui să aştepte. Garantat, acesta va fi unul bun.
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mai bine să fie bine acum dvs. de luare a acestor mari promisiuni
| |||
| |||
| da mai multe concursuri! :) ea da-mi ceva mai mult şansa de a ţine o analiza care ciudat cutie şi care parte (şi cred că ei o mână de ajutor ... dar nu se ştie niciodată cu străinii), care apar în suddently ecran pentru a afla cine este castigatorul ... dar i dont garanta orice bun rezultat ...= p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vreau o bendy bravo de la bulleyes ca rula până
| |||
| |||
| Citat:
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Marcaje |